Yayınlar & Eserler

Makaleler 32
Tümü (32)
SCI-E, SSCI, AHCI (27)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (27)
Scopus (31)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 40

2. ÇÖREK OTU (NİGELLA SATİVA) FİLİZİ: BİYOAKTİF BİLEŞENLERCE ZENGİN BİR BESİN TAKVİYESİ

ULUSLARARASI MALDİA SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ, Malatya, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.77-78, (Özet Bildiri)

3. SOME PHYSICOCHEMICAL AND SENSORIAL PROPERTIES OF REDUCED-FAT TAHINI (SESAME PASTE)

1. ULUSLARARASI MALATYA UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, Malatya, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.384, (Tam Metin Bildiri)

4. Improving Oxidative Stability of Flaxseed Oil by Microemulsified Polar Antioxidants

6th World Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Magusa, Kıbrıs (Kktc), 13 - 17 Kasım 2019, ss.181, (Tam Metin Bildiri)

6. Recovery of bioactive compounds from grape processing wastes

International Conference on Food Technology & Nutrition, Tetovo, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019, ss.577-578, (Tam Metin Bildiri)

9. Some compositional properties of sesame seeds used in tahini production

The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Mitigation of HMF in grape pekmez via ozone treatment

The 4th International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

11. Adulteration in pekmez and detection methods

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.4, (Özet Bildiri)

12. Adulteration in pekmez and detection methods

The 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri) Creative Commons License

13. Micro-emulsification of alpha-tocopherol

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 14 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

14. Enhancing Beta-Carotene Recovery During Clear Apricot Juice Production

Food Science and Technology, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri) Creative Commons License

15. Surfactant assisted aqueous extraction of carotenoids from food materials

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

16. Extraction of Orange Peel Carotenoids with Water

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.192, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

20. Apricot kernel oil

13th Euro Fed Lipid Congress”Fats, Oils and Lipids:New Challenges in Technology, Quality Control and Health”, Florence, İtalya, 27 - 30 Eylül 2015, ss.447, (Tam Metin Bildiri) identifier

21. MALATYA A Unique Region for Apricot Production and Commercialization

XVI International Symposium on Apricot Breeding and Culture, Shenyang, Çin, 29 Haziran - 03 Temmuz 2015, ss.2, (Özet Bildiri)

22. Effect of different maltodextrins on some properties of freeze dried apricot powder

XVI International Symposium on Apricot Breeding and Culture, Shenyang, Çin, 29 Haziran - 03 Temmuz 2015, ss.56, (Tam Metin Bildiri)

23. Effect of Roasting Degree on Oxidative Stability of Peanut Oil

12th Euro Fed Lipid Congress, Montpellier, Fransa, 14 - 17 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

24. Total Antioxidant Capacity Measurements in Oils Samples: Different Approaches and Methodological Variables

11th Euro Fed Lipid Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

25. Date Molasses (Pekmez)

The 42nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

26. Lök: as a traditional food produced from dried mulberry and walnut in Kemaliye region

The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

27. Effect of N-acetylcysteine Amide on Oil Oxidation

10th Euro Fed Lipid Congress, Krakow, Polonya, 23 - 26 Eylül 2012, (Özet Bildiri)

28. Total Phenolics and Antioxidant Activities of Some Apricot Varieties.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

29. HMF formation in dried apricots

5th Central Congress on Food, Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)

30. Determination of Hydroxymethylfurfural in Oils from Roasted Seeds and Nuts

4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag, Çek Cumhuriyeti, 4 - 06 Kasım 2009, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

31. Bazı Pekmez Türlerinin Antioksidan Özellikle

23. Ulusal Kimya Kongresi, Sivas, Türkiye, 16 - 20 Haziran 2009, cilt.1, ss.59, (Özet Bildiri)

32. Kayısı Çekirdeği Yağının Antioksidan Özellikleri ve Aromaterapide Kullanımı

Doğadan Sağlığa Bitkiler, Phytotherapy-Antiaging-Longevity, Malatya, Türkiye, 29 - 31 Mayıs 2009, cilt.1, ss.84-85, (Tam Metin Bildiri)

33. Kayısı Çekirdeği Yağı Diyetinin Sıçan Karaciğerinde Kolesterol İndüksiyonu Üzerine Koruyucu Etkisi

20.Ulusal Biyokimya Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 29 Ekim - 01 Kasım 2008, cilt.1, ss.146-147, (Özet Bildiri)

34. Kayısı Yağının Antioksidan Özelliklerinin Kavurma işlemi ile Değişimi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, cilt.1, ss.275-276, (Özet Bildiri)

35. Evaluation of antioxidant capacity of nine pomegranate cultivars by three different methds

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, (Özet Bildiri)

36. Antioxidant Activity of Some Edible Leaves

2nd International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2007, cilt.1, ss.186, (Özet Bildiri)

37. Kavurman İşleminin kayısı çekirdeği yağının bazı özellikleri üstüne etkileri

XXI. Ulusal Kimya Kongresi, Malatya, Türkiye, 23 - 27 Ağustos 2007, cilt.1, ss.4, (Özet Bildiri)

39. Horum Dutu ( Morus nigra L.) Meyvesinin Antioksidan Özellikleri

XX. Ulusal Kimya Kongresi, Kayseri, Türkiye, 4 - 08 Eylül 2006, cilt.1, ss.21, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Antioxidant Capacity Of Pomegranate Juice And Its Role In Biological Activities

Bioactive Food as Dietary Interventions for Liver and Gastrointestinal Disease, RONALD ROSS WATSON AND VICTOR R. PREEDY, Editör, Elsevier, New York, ss.499-511, 2013
Metrikler

Yayın

81

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

28

Atıf (WoS)

815

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

813

H-İndeks (Scopus)

15

Atıf (Scholar)

562

H-İndeks (Scholar)

6

Atıf (Diğer Toplam)

26

Proje

21

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları