Desteklenen Projeler
-
2020 - Devam Ediyor Malatya kayısısının ayırt edici özelliklerinin kimyasal bileşim analiz verisi tabanlı makine öğrenmesi yoluyla belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURMAZ G. (Yürütücü), SARITEPE Y., BOZANOĞLU F., ERDOĞAN A., HAYALOĞLU A. A., KARABULUT İ., et al.
-
2020 - Devam Ediyor Nar kabuğundan fenolik bileşiklerin su ile ekstraksiyonunda enzim/yüzey aktif madde varlığının etkilerinin belirlenmesi
-
2015 - Devam Ediyor PORTAKAL KABUĞU KAROTENOİDLERİNİN SU İLE EKSTRAKSİYONU
-
2021 - 2023 Ispanaktan lutein ve beta-karotenin bulutlanma noktası tekniği ile ekstraksiyonu
-
2021 - 2022 Kayısı Katkılı Sporcu İçeceğinin Zorlu Egzersiz Yaptırılan Sıçanlarda Kardiyak Mitokondriyal Disfonksiyona Etkisi
-
2020 - 2022 Atık kavun kabuğu ekstraktının biyoaktif özelliklerinin ve lipid oksidasyonu üzerine etkisinin araştırılması.
-
2020 - 2022 Farklı Isıl İşlem Uygulamalarının Soğanda Maillard Reaksiyonu Ürünlerinin Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
-
2018 - 2022 Ballarda Buğday Nişastası Kökenli Şekerlerle Yapılan Taklit/Tağşişin Araştırılması
-
2018 - 2020 Gıda sanayisi atıklarından fenolik bileşiklerin kolloidal gaz afronlarıyla ekstraksiyonu
-
2018 - 2020 Keten tohumu yağının oksidatif stabilitesinin mikroemülsiye polar antioksidanlarla artırılması
-
2017 - 2020 Üzüm pekmezinde tam invert şeker ile yapılan tağşiştaklitin tespitine yönelik metot geliştirilmesi
-
2016 - 2019 KAYISI SUYUNUN NANOEMÜLSİYE ?-TOKOFEROL İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
-
2016 - 2019 MISIRÖZÜ YAĞI DEODORİZASYON DİSTİLATINDAN TOKOFEROL VİTAMİNLERİNİN İZOLASYONU
-
2016 - 2017 BERRAK KAYISI SUYU ELDESİNDE BETA-KAROTEN KAZANIMININ ARTTIRILMASI
-
2007 - 2009 Asidoliz tepkimelerinde çeşitli parametrelerin farklı mikroorganizmalardan izole edilen immobilize lipaz enzimlerinin aktivitesi ve seçiciliği üzerine etkilerinin belirlenmesi