Desteklenen Projeler
15
-
2020 - Devam Ediyor Malatya kayısısının ayırt edici özelliklerinin kimyasal bileşim analiz verisi tabanlı makine öğrenmesi yoluyla belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
DURMAZ G. (Yürütücü), SARITEPE Y., BOZANOĞLU F., ERDOĞAN A., HAYALOĞLU A. A., KARABULUT İ., et al.
-
2020 - Devam Ediyor Nar kabuğundan fenolik bileşiklerin su ile ekstraksiyonunda enzim/yüzey aktif madde varlığının etkilerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DURMAZ G. (Yürütücü), KARGI Ş., MÜLLER H. T., BAY E.
-
2015 - Devam Ediyor PORTAKAL KABUĞU KAROTENOİDLERİNİN SU İLE EKSTRAKSİYONU
-
2021 - 2023 Ispanaktan lutein ve beta-karotenin bulutlanma noktası tekniği ile ekstraksiyonu
-
2021 - 2022 Kayısı Katkılı Sporcu İçeceğinin Zorlu Egzersiz Yaptırılan Sıçanlarda Kardiyak Mitokondriyal Disfonksiyona Etkisi
-
2020 - 2022 Atık kavun kabuğu ekstraktının biyoaktif özelliklerinin ve lipid oksidasyonu üzerine etkisinin araştırılması.
-
2020 - 2022 Farklı Isıl İşlem Uygulamalarının Soğanda Maillard Reaksiyonu Ürünlerinin Oluşumuna Etkisinin Araştırılması
-
2018 - 2022 Ballarda Buğday Nişastası Kökenli Şekerlerle Yapılan Taklit/Tağşişin Araştırılması
-
2018 - 2020 Gıda sanayisi atıklarından fenolik bileşiklerin kolloidal gaz afronlarıyla ekstraksiyonu
-
2018 - 2020 Keten tohumu yağının oksidatif stabilitesinin mikroemülsiye polar antioksidanlarla artırılması
-
2017 - 2020 Üzüm pekmezinde tam invert şeker ile yapılan tağşiştaklitin tespitine yönelik metot geliştirilmesi
-
2016 - 2019 KAYISI SUYUNUN NANOEMÜLSİYE ?-TOKOFEROL İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
-
2016 - 2019 MISIRÖZÜ YAĞI DEODORİZASYON DİSTİLATINDAN TOKOFEROL VİTAMİNLERİNİN İZOLASYONU
-
2016 - 2017 BERRAK KAYISI SUYU ELDESİNDE BETA-KAROTEN KAZANIMININ ARTTIRILMASI
-
2007 - 2009 Asidoliz tepkimelerinde çeşitli parametrelerin farklı mikroorganizmalardan izole edilen immobilize lipaz enzimlerinin aktivitesi ve seçiciliği üzerine etkilerinin belirlenmesi