Doç. Dr. YILMAZ UĞUR


Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Eczacılık

Eczane Hizmetleri


WoS Araştırma Alanları: Kimya Multidisipliner, Bahçe Bitkileri, Kimya Analitik, Kimya Tıbbi


Avesis Araştırma Alanları: Temel Eczacılık Bilimleri, Analitik Kimya

Eğitim Bilgileri

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Lisans

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri Bölümü, Türkiye

2015 - 2020

2015 - 2020

Doktora

İnönü Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri, Türkiye

2011 - 2015

2011 - 2015

Yüksek Lisans

İnönü Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya, Türkiye

2002 - 2004

2002 - 2004

Lisans

İnönü Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya, Türkiye

Yaptığı Tezler

2020

2020

Doktora

Kızılcık (Cornus mas L.) Meyve Ekstraktlarının Fenolik İçeriklerinin HPLC ile Belirlenmesi ve Sitotoksik Etkilerinin Araştırılması Sürdürülebilir Kalkınma

İnönü Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

2015

2015

Yüksek Lisans

Kükürtlenerek Kurutulmuş Bazı Kayısı Çeşitlerinde SO2’nin Giderilmesinde H2O2 Kullanımının, Kayısının Polifenol İçeriğine ve Antioksidan Kapasitesine Etkisinin Belirlenmesi

İnönü Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2016

2016

Çok Boyutlu HPLC Sistemi

Mesleki Kurs

Redoks Kim.Biy.Mad. ve Lab. Cih. Paz. Ltd. Şti.

2013

2013

Gıda Analizlerinde Kromatografik Tekniklerin (HPLC ve GCMS) Kullanımı

Mesleki Kurs

Ant Teknik Cihazlar Ltd. Şti.

2012

2012

Bahçe Bitkilerinde Moleküler İşaretleyiciler ve Islahta Kullanımı

Mesleki Kurs

Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü

2012

2012

Atomik Absorbsiyon Spektrometresi

Mesleki Kurs

Redoks Kim.Biy.Mad. ve Lab. Cih. Paz. Ltd. Şti.

2012

2012

TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetin Sistemi Temel Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği

TSE

2012

2012

Uygulamalı Tübitak Projeleri Hazırlama Eğitimi

Proje Yönetimi

Dicle Üniversitesi

2011

2011

LCMSMS Cihazı ile Pestisit Analizleri

Mesleki Kurs

Hatay Gıda Kontrol Laboratuvarı

2011

2011

Ultra Yüksek Performanslı Likit Kromatografi Kolonlar ve İleri Uygulama Teknikleri Semineri

Mesleki Kurs

Ant Teknik Cihazlar Ltd. Şti.

2011

2011

Gaz Kromatografi - Gaz Kromatografi Kütle Spektrometre Sistemleri, Son Teknolojiler ve Uygulama Alanları Semineri

Mesleki Kurs

Ant Teknik Cihazlar Ltd. Şti.

2011

2011

Safety of Food & Feed – Requirements of an Analytical Laboratoary

Kalite Yönetimi

European Commission, JRC Institute for Raference Materials and Measurements

2010

2010

İç Denetim

Kalite Yönetimi

Kariyer Halkla İlişkiler Ltd. Şti.

2009

2009

HPLC Kolonları, İleri Uygulama Teknikleri ve Ultra Hızlı Likit Kromatografi

Mesleki Kurs

Ant Teknik Cihazlar Ltd. Şti.

2008

2008

Zeytinyağında ECN 42 Farkı

Mesleki Kurs

İzmir Gıda Kontrol Laboratuvarı

2007

2007

Gaz Kromatografisi ile Yağlarda Sterol ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Tayini

Mesleki Kurs

Mersin Gıda Kontrol Laboratuvarı

2005

2005

Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) Temel Eğitimi

Kalite Yönetimi

TSE

Araştırma Alanları

Temel Eczacılık Bilimleri

Analitik Kimya

Akademik Ünvanlar / Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

İnönü Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Eczacılık

2023 - 2024

2023 - 2024

Dr. Öğr. Üyesi

İnönü Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Eczacılık

2021 - 2023

2021 - 2023

Öğretim Görevlisi Dr.

İnönü Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Eczacılık

Yönetimsel Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

İnönü Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Eczacılık

Akademi Dışı Deneyim

2009 - 2021

2009 - 2021

Araştırmacı, Kimyager

Bakanlık, Tarım ve OrmanBakanlığı, Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Araştırmacı, Kimyager

2009 - 2021

2009 - 2021

Araştırmacı

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI - MALATYA KAYISI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ, Araştırmacı

2006 - 2009

2006 - 2009

Kimyager

Bakanlık, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda Kontrol Laboratuvarı, Kimyager

2006 - 2009

2006 - 2009

Kimyager

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI - ADANA GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ, Kimyager

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Eczacılıkta Temel Hesaplamalar-II

Eczacılıkta Temel Hesaplamalar-I

Tıbbi Bitkisel Ürünler

Kozmetik ve Dogal Ürünler

Temel Kimya

İlaç Kimyası

Temel Kimya

İşletmede Mesleki Eğitim

İlaç Kimyası

İşyeri Eğitimi

Halk Sagligi

İlaç Kimyası

Eczacılıkta Temel Hesaplamalar-II

İşletmede Mesleki Eğitim

Tıbbi Bitkisel Ürünler

Eczacılıkta Temel Hesaplamalar-I

Eczane Laboratuvarına Giriş

Temel Kimya

Eczacılıkta Temel Hesaplamalar-I

Kozmetik ve Doğal Ürünler

İlaç Şekilleri ve Tıbbi Malzeme-I

Kozmetik ve Doğal Ürünler

Temel Bilgi Teknolojileri

Temel Kimya

Makaleler

Tümü (40)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
ESCI (2)
Scopus (24)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (5)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. Tanacetum armenum (DC.) Schultz Bip. BİTKİSİNİN FENOLİK İÇERİĞİ VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ

KOLAÇ Z., KOLAÇ T., GÜZEL M. A., UĞUR Y.

ABANT 5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON CURRENT ACADEMIC STUDIES, Bolu, Türkiye, 18 Temmuz 2025, cilt.5, ss.706-717, (Tam Metin Bildiri)

2025

2025

2. PHYTOCHEMICAL COMPONENTS AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF ECHINOPHORA TENUIFOLIA SUBSP. SIBTHORPIANA PLANT

Uğur Y., Maraş Z., Erdoğan S., Kolaç T., Macit T., Ertaş A., et al.

INTERNATIONAL CONGRESS ON MODERN SCIENCES-IV "GLOBAL PROSPECTS FOR MULTIDISCIPLINARY RESEARCH AND EDUCATION", Çirçik, Özbekistan, 7 - 10 Nisan 2025, ss.848-849, (Özet Bildiri)

2024

2024

3. Kronik Böbrek Yetmezliği Olan Hastalarda İndol Bileşiklerinin HPLCYöntemiyle Analizi

Küçükaslan N. S., Şahin İ., Erdoğan S., Coşkun A., Ateş B., Uğur Y., et al.

17. Ulusal Spektroskopi Kongresi, Zonguldak, Türkiye, 30 Mayıs 2024, cilt.25, ss.53, (Özet Bildiri)

2023

2023

4. SIÇANLARDA KÜKÜRTLÜ KAYISININ KARDİYOVASKÜLER SİSTEM ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI

AYIK S., YILDIZ A., ÖZHAN O., KARACA Y., KARACA E., ERMİŞ N., et al.

2. Uluslararası ve 27. Ulusal Farmakoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2023, (Özet Bildiri)

2023

2023

5. Chemical Composition of Fruits and Leaves of Some Black Mulberry, Chokeberry and Elderberry Genotypes

Maraş Z., Uğur Y., Özhan O., Erdoğan S.

12th Aegean Analytical Chemistry Days, AACD2023, İstanbul, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2023, ss.30-31, (Özet Bildiri)

2022

2022

7. Investıgatıon of Antıoxidant Capacity And Enzyme Inhibition Effects Of Urtica Dioica

UĞUR Y., GÜZEL A.

IN MEMORY OF PROF GUNES T. YUREGIR 2nd KAHRAMANMARAS BIOCHEMISTRY DAYS, Türkiye, 26 Kasım 2022, cilt.47, (Özet Bildiri)

2021

2021

10. Determination of Amygdalin Amount in Different Berries by HPLC

Yaman R., Uğur Y., Erdoğan S.

3rd International Conference on Preventive Medicine (3rd ICPM), 24 Kasım 2021, ss.35, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2021

2021

11. CHEMICAL PROPERTIES OF SOME WILD FRUIT SPECIES IN TURKEY

YANAR M., KAÇAR Y., UĞUR Y.

III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.496-503, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

14. Desulfurization Methods in Sulphurized Dried Apricots

Uğur Y., Erdoğan S.

3rd Agriculture, Environment and Health Congress, Aydın, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2020, ss.117, (Özet Bildiri)

2020

2020

15. Bazı hasat sonrası uygulamaların dut meyvesinin kalitesi üzerine etkileri

Yaman R., Uğur Y., Çöçen E., Altun O. T., Yavuz Ç., Koşar D., et al.

2nd International Eurasian Conference on Science, Enginering and Technology, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020, ss.193, (Özet Bildiri)

2020

2020

16. The Phenological, Morphological And Chemical Characteristics Of Some Hawthorn Species in Turkey

Yanar M., Aka Kaçar Y., Uğur Y., Çöçen E.

2nd International Eurasian Conference on Science, Enginering and Technology, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020, ss.397, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2020

2020

17. The Biochemical Characteristics of Some Cornelian Cherry (Cornus mas L.) Genotypes Cultivated in Turkey

Uğur Y., Erdoğan S., Yaman R., Yanar M.

2nd International Eurasian Conference on Science, Enginering and Technology, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020, ss.396, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2020

2020

18. Bazı Asma Anaçlarının Banazı Karası Üzüm Çeşidinde Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkisi

Şahiner Öylek H., Uğur Y., Yıldırım I., Çakır A.

3rd International Agricultural Congress, Susah, Tunus, 5 - 09 Mart 2020, ss.16, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

19. The Ethanol and SO2 Applications in the Postharvest Storage of “Köhnü” Table Grape

Uğur Y., Özkan N., Yaman R., İyigün Şahin Ö., Özkaya O.

International Biological, Agricultural & Life Science Congress, Lviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, ss.35, (Özet Bildiri)

2019

2019

20. Entomological Risks and Management Strategies in Apricot Orchards (Drosophila suzukii, Ceratitis capitata, Lyristes plebejus)

Ağbaba B., Tunaz H., Uğur Y.

International Biological, Agricultural & Life Science Congress, Lviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, ss.38, (Özet Bildiri)

2019

2019

21. Malatya's Opening Window To The World: Apricot

Erdoğan A., Uğur Y., Ağbaba B., Şahiner Öylek H.

International Biological, Agricultural & Life Science Congress, Lviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, ss.37, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2019

2019

22. Comparison of Physicochemical Properties of Cornellian Cherry Genotypes Grown in The Same Conditions

Uğur Y., Erdoğan S., Yanar M., Yaman R., Macit T., Özelçi M.

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1021, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

23. The Ethanol Vapour Application in the Cold Storage of "Köhnü" Table Grape.

Uğur Y., Özkan N., Şahiner H., Kılıçarslan S., Altun O. T., Yaman R., et al.

1ST International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2018, ss.278, (Özet Bildiri)

2018

2018

24. Effect of Frying Repeat On Composition of Fatty Acids Species In Different Oils

Çulcu Ö., Uğur Y., Yaman R., ERDOĞAN S.

8th Black Sea Basin Conference on Analytical Chemistry (8th BBCAC), İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2018, ss.118-119, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

25. Investigation of the fatty acid compositions of Allium tuncelium by GC

ERDOĞAN S., Uğur Y., İÇEN M. S., Yaman M.

8th Black Sea Basin Conference on Analytical Chemistry (8th BBCAC), İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2018, ss.22-23, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

26. Research of Bioactive Components of Some Vegetable Fats with Certain Pharmacological Properties

Murat B., Uğur Y., Yaman R., ERDOĞAN S.

8th Black Sea Basin Conference on Analytical Chemistry (8th BBCAC), İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2018, ss.108, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

27. Evaluation of Apricot Production in Turkey

Şahiner Öylek H., Karadeniz T., Altun O. T., Özkan N., Koç H., Uğur Y., et al.

International Agriculture Congress, Comrat, Moldova, 3 - 06 Mayıs 2018, ss.50, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

28. Determination of Fatty Acids and Sterol Compositions of Some Black Cumin Seed (Nigella sativa L.) Oils with GC-FID

Uğur Y., Yaman R., ERDOĞAN S.

1. Internatıonal Gap Agrıculture & Lıvestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.118-119, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

29. The Some Chemical Characteristics of The Earliness Apricot Cultivars Growing in Malatya Ecology

Uğur Y., Erdoğan S., Altun O. T., Yaman R., Gültekin N., Ernim C.

1 ST International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.608, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2018

2018

30. The Chemical Characteristics of “Köhnü” Table Grape.

Uğur Y., Oktay T., Yaman R., ERDOĞAN S.

1. Internatıonal Gap Agrıculture & Lıvestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.113-114, (Özet Bildiri)

2018

2018

31. Collection, Conservation and Characterization of Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.) Genetik Resources Grown in Malatya

Yanar M., Uğur Y., Macit T., Kokargül R., Bayındır Y., Ernim C.

1st International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.279, (Özet Bildiri)

2018

2018

32. The Evaluation Of Residual Monomer Released After Polimerisation Of Different Resin Materials

Duruk G., Oruç E., Uğur Y.

International Congress on Preventive Dentistry, Erzurum, Türkiye, 5 - 08 Mart 2018, ss.82, (Özet Bildiri)

2017

2017

33. The Pomological Characteristics of The Earliest Apricot Cultivars Growing in Malatya Ecology

Uğur Y., Altun O. T., Gültekin N., Ernim C.

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1965, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

34. Variation of quantitative composition of phenolic compounds in the apricot (Prunus armeniaca L.) leaves during the growth season

Uğur Y., ERDOĞAN S., YILMAZ İ.

10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.1213, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

35. Determination of phenolic acid proile, total phenolic and flavonoid content of Rheum ribes fruits methanol extracts

Yıldırım I., Uğur Y., KUTLU T.

29th International Symposium on the Chemistry of Natural Products (ISCNP-29) and the 9th International Conference on Biodiversity (ICOB-9), İzmir, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2016, cilt.1, ss.147, (Özet Bildiri)

2016

2016

36. Farklı Kızılcık Cornus mas L Genotiplerine ait Meyvelerin Fenolik Bileşenlerinin Belirlenmesi

ERDOĞAN S., UĞUR Y., MACİT T.

16. Kromatografi Kongresi, Türkiye, 31 Ağustos - 02 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

2014

2014

37. Farklı Renklerdeki Kompomerlerin Polimerizasyonu Sonrasında Açığa Çıkan Artık Monomer Miktarının İncelenmesi

Görgen V. A., Güler Ç., Botsalı M. S., Uğur Y., Çolak C.

8th International Congress of Mediterranean Societies of Pediatric Dentistry &21st Congress of Turkish Society of Pediatric Dentistry, İstanbul, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2014, ss.158, (Özet Bildiri)

2013

2013

38. Lök: as a traditional food produced from dried mulberry and walnut in Kemaliye region

YILMAZ M. A., SARITEPE Y., UĞUR Y., DURMAZ G.

The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2021

2021

1. Fatty Acids Composition of Walnut

UĞUR Y., ERDOĞAN S.

WALNUT, Muhammet Ali GUNDESLİ, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.339-364, 2021

2020

2020

3. DOĞAL EKSTRAKTLARLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KİTOSAN KAPLAMANIN BALIK FİLETOLARININ RAF ÖMRÜ VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONUNA ETKİLERİ

GÜREL İNANLI A., EMİR ÇOBAN Ö., Yüce S., UĞUR Y., Çelik B.

FEN VE MATEMATİK BİLİMLERİNDE AKADEMİK ÇALIŞMALAR, Esma Yıldız Özkan, Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.1-32, 2020

Desteklenen Projeler

2022 - 2025

2022 - 2025

Kayısıda Su Ve Düşük Sıcaklık Streslerine Karşı Silisyum Uygulamasının Tolerans Yükseltici Etkilerinin İncelenmesi

TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı

Bolat İ.(Yürütücü), Uğur Y.

2017 - 2021

2017 - 2021

Melezleme Islahı ile Yeni Ceviz Çeşitlerinin GeliştirilmesiSürdürülebilir Kalkınma

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi

(Proje Özeti)
Akçay M.(Yürütücü), Erdoğan A., Ernim C., Gültekin N., Pala M., Çöçen E., et al.

2017 - 2020

2017 - 2020

Bazı Modifiye Atmosfer Uygulamalarının 'Köhnü' Sofralık Üzümünün Kalitesi Üzerine Etkileri

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi

(Proje Özeti)
Uğur Y. (Yürütücü), Koç H., Macit T., Altun O. T., Kılıçarslan S., Şahiner H., et al.

2015 - 2016

2015 - 2016

Malatya Yöresi Endüstriyel Kayısılarından Sirke Üretimi

TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi

(Proje Özeti)
Nalçacı S.(Yürütücü), Duran Z., Şahin Kovuk Ş., Sarıtepe Y., Uğur Y.

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

İnönü üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi

Editör

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Aralık 2025

Aralık 2025

BIOMEDICAL CHROMATOGRAPHY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Kasım 2025

Kasım 2025

JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Eylül 2025

Eylül 2025

NATURAL PRODUCT RESEARCH

SCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2025

Ağustos 2025

SCIENTIFIC REPORTS

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

ARCHIVES OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2025

Mayıs 2025

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mart 2025

Mart 2025

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2025

Şubat 2025

FOOD ANALYTICAL METHODS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2025

Şubat 2025

APPLIED FRUIT SCIENCE

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2025

Şubat 2025

BMC PLANT BIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2025

Ocak 2025

BMC PLANT BIOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

Discover Chemistry

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

COGENT FOOD & AGRICULTURE

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Aralık 2024

Aralık 2024

Tarıma Çok Yönlü Yaklaşım: Ürün ve Bilgi Üretimi 2

Tanınmış Yayınevleri tarafından basılan bilimsel/mesleki kitapta bölüm

Kasım 2024

Kasım 2024

PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ekim 2024

Ekim 2024

COGENT FOOD & AGRICULTURE

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Nisan 2024

Nisan 2024

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ekim 2023

Ekim 2023

HELIYON

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2023

Şubat 2023

CHEMISTRYSELECT

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ocak 2023

Ocak 2023

POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2022

Kasım 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF SECONDARY METABOLITE

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

NATURAL PRODUCT RESEARCH

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

12 Kasım 2020 - 14 Kasım 2020

12 Kasım 2020 - 14 Kasım 2020

3rd Agriculture, Environment and Health CongressSürdürülebilir Kalkınma

Katılımcı

Aydın-Türkiye

07 Ekim 2020 - 09 Ekim 2020

07 Ekim 2020 - 09 Ekim 2020

2nd International Eurasian Conference on Science, Enginering and Technology

Katılımcı

Gaziantep-Türkiye

07 Kasım 2019 - 08 Kasım 2019

07 Kasım 2019 - 08 Kasım 2019

International Biological, Agricultural & Life Science Congress

Katılımcı

Lviv-Ukrayna

25 Mayıs 2018 - 27 Mayıs 2018

25 Mayıs 2018 - 27 Mayıs 2018

1. Internatıonal Gap Agrıculture & Lıvestock Congress

Katılımcı

Şanlıurfa-Türkiye

29 Eylül 2016 - 02 Ekim 2016

29 Eylül 2016 - 02 Ekim 2016

10th Aegean Analytical Chemistry Days

Katılımcı

Çanakkale-Türkiye

29 Haziran 2015 - 03 Temmuz 2015

29 Haziran 2015 - 03 Temmuz 2015

XVI. International Symposium on Apricot Breeding and Culture and XV Chinese National Symposium on Plum and Apricot

Katılımcı

Shenyang-Çin

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 4

h-indeksi (WOS): 1