Yayınlar & Eserler

Makaleler 38
Tümü (38)
SCI-E, SSCI, AHCI (20)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (20)
Scopus (20)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 39

1. Black thyme (Thymus vulgaris), white thyme (Thymus serpyllum) and lemon (Thymus citriodorus): Antioxidant and Antimicrobial Effects

3rd International Conference on Scientific and Academic Research, Konya, Türkiye, 25 - 26 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri)

3. Kurutulmuş Alıç (Crataegus spp.) Meyvesinin Fizikokimyasal Özellikleri, Fenolik Profili ve Antioksidan Aktivitesinin İncelenmesi

4. INTERNATIONAL GÖBEKLİTEPE SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Şanlıurfa, Türkiye, 07 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

4. ALIÇ (Crataegus orientalis) MEYVESİNİN FİZİKOKİMYASAL VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ

Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

5. ÇİLEK SUYUNDAKİ BİYOAKTİF BİLEŞİKLER VE PROBİYOTİK BAKTERİ CO-ENKAPSÜLASYONU

Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

6. FARKLI ÇÖZÜCÜLERİN MEYAN KÖKÜ (Glycyrrhizic glabra ) EKSTRAKSİYONUNA ETKİSİNE FARKLI BİR BAKIŞ

Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

7. Çilek suyundaki biyoaktif bileşikler ve probiyotik bakteri co-enkapsülasyonu

International Maldia Health Sciences Congress, Malatya, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.154-161, (Tam Metin Bildiri)

8. Extending Shelf Life of Mini Breads by Development and Application of Edible Cellulose-Based Films

AGBIOL- IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri)

10. EVALUATION OF THE MICROWAVE DRIED ON SWEET CHERRY LEAF/STALK IN TERMS OF ANTIOXIDANT ACTIVITY

5th The International Engineering and Natural Sciences Conference 2020 (IENSC2020), Diyarbakır, Türkiye, 5 - 06 Kasım 2020, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

11. Türkiye’xxde yetişen kuşburnu (Rosa caninaL.) meyvelerinin toplam fenolik içeriği, antioksidan ve antimikrobiyal aktivitelerininbelirlenmesi

2nd International Eurasian Conference on Science,Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020, (Tam Metin Bildiri)

12. Determination of physicochemical and technological properties of different wheat varieties

1st International Göbeklitepe Agriculture Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

13. Enkapsüle Propolisin Antimikrobiyal Aktivitesi

ICAFOP 2019, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1378, (Özet Bildiri)

14. Biberiye Uçucu Yağının Mikroenkapsülasyonu Ve Antioksidan Aktivite Düzeyinin Belirlenmesi

2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

15. Farklı Olgunluk Dönemlerindeki Kayısıların Farklı Tabakalarında (dış, orta ve iç) Fenolik Bileşenlerin, Organik Asit ve Şekerlerin Dağılımı

2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. Biberiye Uçucu Yağının Aljinat/ Nişasta ile Enkapsülasyonu ve Antikanser Özelliğinin Araştırılması

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.157-166, (Tam Metin Bildiri)

17. LİMON ESANSİYEL YAĞININ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ

International symposium on medicinal, aromatic and dye plants, 5 - 07 Ekim 2017, ss.61, (Özet Bildiri)

18. Zein-kazein kompleksi ile mikrokapsüllenmiş nane uçucu yağının antioksidan aktivite düzeylerinin belirlenmesi

INTERNATIONAL ADVANCED RESEARCHES & ENGINEERING CONGRESS 2017 , Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri) Creative Commons License

19. Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

21. Effects of Apricot Kernel Flour and Fiber-Rich Apricot Powder on the Quality of Reduced-Fat Wire-Cut Cookies

International Conference for Technology and Science, Venedik, İtalya, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, (Tam Metin Bildiri)

23. Utilization of Brewer's Spent Grain in the Production of Tarhana, a Fermented Wheat Flour-Yoghurt Product

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

24. Determination of Total Dietary Fiber Content and Antioxidative Properties of Turkish Tarhanas

The 3rd Intenational Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

25. Effects of Resistant Starch and Apricot Kernel Flour and Fiber-Rich Apricot and Apple Powders on the Quality Low-Fat Wire-Cut Cookies

International Journal of Arts and Sciences- International Conference for Technology and Science, PRAGUE, Çek Cumhuriyeti, 14 - 17 Temmuz 2015, cilt.4, ss.155-162, (Tam Metin Bildiri)

26. Utilization of Bulgur By-Products in the Production of Tarhana

International Journal of Arts and Sciences, International Conference for Academic Disciplines, Paris, Fransa, 31 Mart - 03 Nisan 2014, cilt.3, ss.207-215, (Tam Metin Bildiri)

28. EFFECTS OF RESISTANT STARCH AND FIBER-RICH APPLE AND APRICOT POWDERS ON LOW-FAT COOKIE QUALITY

International Journal of Arts and Sciences (IJAS), International Conference for Academic Disciplines, Barcelona, İspanya, 16 Haziran 2014, cilt.7, ss.9-17, (Tam Metin Bildiri)

29. Uçucu Yağların Mikroenkapsülasyonu

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

30. Yağ yapılandırmada kullanılabilecek yeni teknoloji: Organojelasyon

YABİTED 1. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

33. Total Phenolics and Antioxidant Activities of Some Apricot Varieties.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)

34. The Effects of Brewer's Spent Grain on Some Quality Characteristics of Frankfurters

ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan 2008, (Özet Bildiri)

35. Utilization of Apricot Kernel Flour to ReplaceFat in Cookies

ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan 2008, (Özet Bildiri)

36. High Fiber Cookies Containing Apple and Apricot Powder

ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan 2008, (Özet Bildiri)

37. Elma Lifinin Hububat Ürünlerinde Kullanımı

Hububat 2006, Gaziantep, Türkiye, 07 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)

39. Kayısı Lifinin Kek Üretiminde Kullanımı

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

79

Yayın (WoS)

20

Yayın (Scopus)

20

Atıf (WoS)

245

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

189

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

14

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları