Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

MICROBIOLOGICAL AND PHYSICOCHEMICAL EVALUATION OF DRIED BISCUIT AND CRACKER PRODUCTS OF YOUNG CHILDREN

INTERNATIONAL AEGEAN SYMPOSIUMS Natural & Medical Sciences-VI, İzmir, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2022

ÇİLEK SUYUNDAKİ BİYOAKTİF BİLEŞİKLER VE PROBİYOTİK BAKTERİ CO-ENKAPSÜLASYONU

Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022

Extending Shelf Life of Mini Breads by Development and Application of Edible Cellulose-Based Films

AGBIOL- IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022

GELECEĞIN MALZEMESI OLARAK DOĞAL BIYOKÜTLELERDEN ÜRETILEN KARBON/GRAFEN KUANTUM NOKTACIK VE UYGULAMA ALANLARI

ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK, DOĞA VE SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU-ISENS 21, Batman, Türkiye, 25 - 28 Kasım 2021

EVALUATION OF THE MICROWAVE DRIED ON SWEET CHERRY LEAF/STALK IN TERMS OF ANTIOXIDANT ACTIVITY

5th The International Engineering and Natural Sciences Conference 2020 (IENSC2020), Diyarbakır, Türkiye, 5 - 06 Kasım 2020 Creative Commons License

Türkiye’xxde yetişen kuşburnu (Rosa caninaL.) meyvelerinin toplam fenolik içeriği, antioksidan ve antimikrobiyal aktivitelerininbelirlenmesi

2nd International Eurasian Conference on Science,Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2020), Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2020

Determination of physicochemical and technological properties of different wheat varieties

1st International Göbeklitepe Agriculture Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2019

Enkapsüle Propolisin Antimikrobiyal Aktivitesi

ICAFOP 2019, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1378

Biberiye Uçucu Yağının Mikroenkapsülasyonu Ve Antioksidan Aktivite Düzeyinin Belirlenmesi

2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018

LİMON ESANSİYEL YAĞININ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ

International symposium on medicinal, aromatic and dye plants, 5 - 07 Ekim 2017, ss.61

Zein-kazein kompleksi ile mikrokapsüllenmiş nane uçucu yağının antioksidan aktivite düzeylerinin belirlenmesi

INTERNATIONAL ADVANCED RESEARCHES & ENGINEERING CONGRESS 2017 , Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017 Creative Commons License

Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017

Determination of Total Dietary Fiber Content and Antioxidative Properties of Turkish Tarhanas

The 3rd Intenational Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

Utilization of Brewer's Spent Grain in the Production of Tarhana, a Fermented Wheat Flour-Yoghurt Product

3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015

Utilization of Bulgur By-Products in the Production of Tarhana

International Journal of Arts and Sciences, International Conference for Academic Disciplines, Paris, Fransa, 31 Mart - 03 Nisan 2014, cilt.3, ss.207-215

Uçucu Yağların Mikroenkapsülasyonu

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012

Total Phenolics and Antioxidant Activities of Some Apricot Varieties.

1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010

High Fiber Cookies Containing Apple and Apricot Powder

ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan 2008

Metrikler

Yayın

66

Atıf (WoS)

245

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

189

H-İndeks (Scopus)

10

Proje

14

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

11
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları