Makaleler
38
Tümü (38)
SCI-E, SSCI, AHCI (20)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (20)
Scopus (20)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (7)
12. Erişte Üretiminde Şeker Pancarı Lifinin Kullanımı
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.10, sa.1, ss.280-289, 2020 (Hakemli Dergi)
14. Hastane Patojenlerinin Ticari Uçucu Yağlara Karşı Hassasiyetlerinin Belirlenmesi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.3, ss.716-723, 2019 (Hakemli Dergi)
18. Effects of Apricot Kernel Flour and Fiber-Rich Apple Powder on Low-Fat Cookie Quality
Journal of Scientific and Engineering Research
, cilt.5, sa.2, ss.256-262, 2018 (Hakemsiz Dergi)
19. NANE UÇUCU YAĞININ ENKAPSÜLASYONU İÇİN ZEİN-KAZEİN MİKROKAPSÜLLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ C- YAŞAM BİLİMLERİ VE BİYOTEKNOLOJİ
, cilt.7, sa.1, ss.31-40, 2018 (Hakemli Dergi)
21. Nane Uçucu Yağının Enkapsülasyonu İçin Zein-Kazein Mikrokapsüllerinin Geliştirilmesi
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi C- Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji
, cilt.7, sa.1, ss.31-40, 2018 (Hakemli Dergi)
22. EFFECTS OF APRICOT KERNEL FLOUR AND FIBER-RICH APRICOT POWDER ON THE QUALITY OF REDUCED-FAT WIRE-CUT COOKIES
Academic Journal of Science
, cilt.6, sa.1, ss.489-496, 2016 (Hakemsiz Dergi)
24. EFFECTS OF RESISTANT STARCH AND APRICOT KERNEL FLOUR AND FIBER-RICH APRICOT AND APPLE POWDERS ON THE QUALITY OF LOW-FAT WIRE-CUT COOKIES
Academic Journal of Science
, cilt.4, sa.02, ss.155-162, 2015 (Hakemsiz Dergi)
26. EFFECTS OF RESISTANT STARCH AND FIBER-RICH APPLE AND APRICOT POWDERS ON LOW-FAT COOKIE QUALITY
International Journal of Arts and Sciences
, cilt.7, sa.03, ss.9-17, 2014 (Hakemsiz Dergi)
28. Effects of Apricot Kernel Flour and Fiber-Rich Fruit Powders on Low-Fat Cookie Quality
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE
, sa.1, ss.1326-1332, 2014 (Hakemli Dergi)
35. Utilization of brewer's spent grain in the production of Frankfurters
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.44, sa.6, ss.1093-1099, 2009 (SCI-Expanded)
37. Akciğer kanseri ve pnömoni hastalarının bronşial yıkama sıvısı ile plazmalarında nitrik oksit (NO) ve malondialdehit (MDA) düzeyleri
Optimal Tıp Derg.
, cilt.15, sa.3, ss.72-78, 2002 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
39
2. ALOE VERA (Aloe arborescens) BİTKİSİNİN ANTİOKSİDAN KAPASİTESİ, TOPLAM FENOL İÇERİĞİ ve FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
4. ALIÇ (Crataegus orientalis) MEYVESİNİN FİZİKOKİMYASAL VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
5. ÇİLEK SUYUNDAKİ BİYOAKTİF BİLEŞİKLER VE PROBİYOTİK BAKTERİ CO-ENKAPSÜLASYONU
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)
6. FARKLI ÇÖZÜCÜLERİN MEYAN KÖKÜ (Glycyrrhizic glabra ) EKSTRAKSİYONUNA ETKİSİNE FARKLI BİR BAKIŞ
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
8. Extending Shelf Life of Mini Breads by Development and Application of Edible Cellulose-Based Films
AGBIOL- IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri)
9. Diabetli Sporcular İçin Meyan Kökü Katkılı, Protein İçeriği Arttırılmış Antidiabetik Atıştırmalık
AÜB 1. Ar-Ge proje, Yozgat, Türkiye, 20 Mayıs 2022
12. Determination of physicochemical and technological properties of different wheat varieties
1st International Göbeklitepe Agriculture Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
13. Enkapsüle Propolisin Antimikrobiyal Aktivitesi
ICAFOP 2019, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1378, (Özet Bildiri)
14. Biberiye Uçucu Yağının Mikroenkapsülasyonu Ve Antioksidan Aktivite Düzeyinin Belirlenmesi
2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
15. Farklı Olgunluk Dönemlerindeki Kayısıların Farklı Tabakalarında (dış, orta ve iç) Fenolik Bileşenlerin, Organik Asit ve Şekerlerin Dağılımı
2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
16. Biberiye Uçucu Yağının Aljinat/ Nişasta ile Enkapsülasyonu ve Antikanser Özelliğinin Araştırılması
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.157-166, (Tam Metin Bildiri)
19. Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
22. Delivery Kinetics and Preparation of Rosemary Essential Oil Formulation Microencapsulated with Alginate Starch
46th IUPAC World polymer congress, 17 - 21 Temmuz 2016, (Özet Bildiri)
23. Utilization of Brewer's Spent Grain in the Production of Tarhana, a Fermented Wheat Flour-Yoghurt Product
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
24. Determination of Total Dietary Fiber Content and Antioxidative Properties of Turkish Tarhanas
The 3rd Intenational Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
27. Effects of apricot kernel flour and fiber rich apple powder on low-fat cookie quality
Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, (Tam Metin Bildiri)
29. Uçucu Yağların Mikroenkapsülasyonu
YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
30. Yağ yapılandırmada kullanılabilecek yeni teknoloji: Organojelasyon
YABİTED 1. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
31. Geleneksel tıpta yaygın kullanılan bitki ekstarkatlarının antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
32. Soğuk preslenmiş portakal kabuğu yağının aromatik bileşenlerinin GC-MS tekniği ile belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
33. Total Phenolics and Antioxidant Activities of Some Apricot Varieties.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)
34. The Effects of Brewer's Spent Grain on Some Quality Characteristics of Frankfurters
ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan 2008, (Özet Bildiri)
35. Utilization of Apricot Kernel Flour to ReplaceFat in Cookies
ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan 2008, (Özet Bildiri)
36. High Fiber Cookies Containing Apple and Apricot Powder
ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Türkiye, 24 Nisan 2008, (Özet Bildiri)
37. Elma Lifinin Hububat Ürünlerinde Kullanımı
Hububat 2006, Gaziantep, Türkiye, 07 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
39. Kayısı Lifinin Kek Üretiminde Kullanımı
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 Mayıs 2006, (Özet Bildiri)