-
2022 - 2023 Akademik Danışman
Teknoloji Geliştirme Bölgesi, KUVARS FİTO KOZMETİK DOĞAL GIDA TAKVİYELERİ VE İTRİYAT ÜRN.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ , Üretim, Akademik Danışman
-
2022 - 2023 Akademik Danışmanlık
Şirket, KUVARS FİTO KOZMETİK DOĞAL GIDA TAKVİYELERİ VE İTRİYAT ÜRN.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ, ARGE, Akademik Danışmanlık
-
1996 - 1997 Gıda Mühendisi
Marsüt Kayısı İşletmesi, Gıda Mühendisi
-
Yüksek Lisans
HUBUBAT KİMYASI
Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
HUBUBAT KİMYASI
-
Lisans
Gıda Katkı Maddeleri
GIDA KATKI MADDELERİ
GENEL MİKROBİYOLOJİ
EKMEK VE MAKARNA TEKNOLOJİSİ
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ
TEMEL İİŞLEMLER LABORATUVARI
GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
GIDA ANALİZLERİ LABORATUVARI
Gıda Mühendisliğinde Tasarım
BAHARAT BİLİMİ
Beslenme
Temel İşlemler Lab.
GIDA AMBALAJLAMA
Gıda Ambalajlama
Gıda Analizleri Laboratuvarı
BESLENME
Gıda Katkı Maddeleri
Ekmek ve Makarna Teknolojisi
Hububat Teknolojisi
Baharat Bilimi
Gıda Ambalajlama
Beslenme
Temel İşlemler Laboratuvarı
Gıda Katkı Maddeleri
Baharat Bilimi
Hububat Teknolojisi
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Hububat Teknolojisi
Temel İşlemler Laboratuvarı
BESLENME
GIDA ANALİZLERİ LAB.
Gıda Ambalajlama
GIDA AMBALAJLAMA
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Beslenme
Gıda Ambalajlama
Beslenme
HUBUBAT TEKNOLOJİSİ
TEMEL İŞLEMLER LAB.
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Gıda Ambalajlama
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Hububat Teknolojisi
Temel İşlemler Laboratuvarı
Beslenme
Hububat Teknolojisi
Gıda Analizleri Lab.
-
Lisans Çift Anadal
Hububat Kimyası
Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
Hububat Kimyası
Hububat Kimyası
Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
Hububat Kimyası
Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
-
Lisans Yandal
GIıdalarda Biyokimyasal Değişimler
Gıdalarda Nanoteknoloji Uygulamaları
-
Meyan kökünden karbon kuantum noktacık (KKN) eldesi ve karakterizasyonu
Gökbulut İ. (Danışman)
S.Bingül(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor
-
Çeşitli Baklagil Un İlavesinin Ekmek Kalitesine Etkisinin Değerlendirilmesi
Gökbulut İ. (Danışman)
E.Atalay(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023
-
“Alıç (Crataegus Orientalis) Meyvesi Fenolikleri ile Probiyotik Bakteri Co-Enkapsülasyonu: in vitro Gastrointestinal Koşulların Canlılık Üzerine Etkisinin Belirlenmesi ve Fonksiyonel Bir Üründe Kullanılması
Gökbulut İ. (Danışman)
F.Sezer(Öğrenci), Doktora, 2022
-
Farklı buğday çeşitleri ve un özelliklerinin erişte kalitesine etkisinin araştırılması
Gökbulut İ. (Danışman)
P.DÖLEK(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Enkapsüle propolisin fonksiyonel gıda üretiminde kullanılması
Gökbulut İ. (Danışman)
-
Zein–kazein ile kapsüllenmiş nane uçucu yağının antioksidan ve antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi
Gökbulut İ. (Danışman)
S.AYÇA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Mikroenkapsüle biberiye esansiyel (uçucu) yağının ın vıtro antioksidan etkisinin incelenmesi
F.SEZER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Portakal kabuğu tozunun bisküvi hamuru ve bisküvi kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
F.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015