Duyurular & Dokümanlar
Sınav
00472 ALKOLLÜ İÇKİLER FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI
Sınav
9.06.2022
00472 ALKOLLÜ İÇKİLER FİNAL SINAV SORULARI
Sınav
9.06.2022
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2011 - 2017
2011 - 2017Doktora
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2009 - 2011
2009 - 2011Yüksek Lisans
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2004 - 2008
2004 - 2008Lisans
Gaziosman Paşa Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2017
2017Doktora
MALATYA KAYISILARINDAN ELDE EDİLEN KAYISI SOSLARININ FİZİKSEL, KİMYASAL, UÇUCU ORGANİK BİLEŞİKLER VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE PROSES KOŞULLARININ ETKİSİ
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
2011
2011Yüksek Lisans
GÜN KURUSU MALATYA KAYISILARININ NATUREL BİLEŞİKLER İLE RAFÖMRÜNÜN UZATILMASI
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl)
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorDoç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2010 - 2023
2010 - 2023Araştırma Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
2010 - 2010
2010 - 2010SERVİS GÖREVLİSİ
T.C. ZİRAAT BANKASI ELAZIĞ MERKEZ ŞUBE, SERVİS GÖREVLİSİ
Verdiği Dersler
Lisans
Lisans
Teknik Seçmeli (Meşrubat Teknolojisi)
Meyve Sebze İşleme Teknikleri
Teknik Seçmeli (Alkollü İçecekler)
Teknik Seçmeli (Meşrubat Teknolojisi)
Beslenme
Meyve Sebze İşleme Teknikleri
Teknik Seçmeli (Meşrubat Teknolojisi)
Meyve Sebze İşleme Teknikleri
Gıda Müh. Tasarım II
Teknik Seçmeli (Alkollü İçecekler)
Teknik Seçmeli (Meşrubat Teknolojisi)
Teknik Seçmeli (Gıda ve Çevre İlişkileri)
Teknik Seçmeli (Alkollü İçecekler)
Gıda Mühendisliği Laboratuvar Teknikleri
Meyve Sebze İşleme Teknikleri
Teknik Seçmeli (Meşrubat Teknolojisi)
Teknik Seçmeli (Alkollü İçecekler)
Teknik Seçmeli (Gıda ve Çevre İlişkileri)
Teknik Seçmeli (Ayırma Tekniği)
Temel İşlemler Laboratuvarı
Teknik Seçmeli (Gıda ve Çevre İlişkileri)
Temel İşlemler
Gıda Müh. Tasarım II
Makaleler
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (19)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (1)
2025
20251. Ultrasound-Assisted Sustainable Processing of Garden Cress Juice: Enhancing Bioactive Compounds and Bioaccessibility through XGBoost Optimization
Levent O., Şimşek M. A., Yıkmış S., Demirel S., Demirok N. T., Türkol M., et al.
ACS OMEGA , cilt.10, ss.59300-59313, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20252. Thermosonication-enhanced bioaccessibility and functional quality of dill juice: an in vitro digestion approach
Yıkmış S., Ateş A., Demirel S., Levent O., Tokatlı N., Demirok N. T., et al.
FRONTIERS IN NUTRITION , cilt.12, ss.1-18, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20243. Influence of Ultrasonication and UV-C Processing on the Functional Characteristics and Anticarcinogenic Activity of Blackthorn Vinegar
Barut Gök S., Yıkmış S., Levent O., Bozgeyik E., İlaslan K., Aydın V. G.
ACS OMEGA , cilt.1, ss.1-11, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20244. Thermosonication Processing of Purple Onion Juice (Allium Cepa L.) Anticancer, Antibacterial, Antihypertensive and Antidiabetic Effects
Yıkmış S., Yıldırım B. E., Doğuer Ç., Levent O., Türkol M., Demirok N. T.
Processes , cilt.12, sa.517, ss.1-14, 2024 (SCI-Expanded)
2023
20235. Impact of thermal pasteurization and thermosonication treatments on black grape juice (Vitis vinifera L): ICP-OES, GC–MS/MS and HPLC analyses
Yıkmış S., Demirok N. T., Levent O., Apaydın D.
HELIYON , sa.9, ss.1-14, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20236. Characterization of new late-spring-frost-tolerant apricot hybrids: physical and biochemical fruit quality attributes, volatile aroma compounds
Doğan A., Karaat F. E., Levent O., Asma B. M.
CIENCIA RURAL , cilt.53, sa.8, ss.1-12, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20227. KARABUĞDAY (Fagopyrum esculentum) UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ DUT PESTİLLERİNİN BAZI FİZİKO-KİMYASAL, RENK, BİYOAKTİF VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
LEVENT O., YÜKSEL F.
KSÜ Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.25, sa.4, ss.714-723, 2022 (TRDizin)
2022
20228. Impact of UV-C and thermal pasteurization on bioactive compounds, sensory characteristics and aroma profile of traditionally produced koruk vinegar
Barut Gök S., Yıkmış S., Levent O., Karataş S.
Journal of Food Safety and Food Quality-Arch Lebensmittelhyg , cilt.73, ss.158-167, 2022 (SCI-Expanded)
2022
20229. Evaluation of purple onion waste from the perspective of sustainability in gastronomy: Ultrasound-treated vinegar
Yikmis S., Erdal B., Bozgeyik E., LEVENT O., Yinanc A.
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE
, cilt.29, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202210. Effect of rice flour incorporation on some physicochemical, color, rheological, bioactive and sensory properties of a new pestil formulation: one factor design approach and optimization
LEVENT O., Yuksel F.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.59, sa.9, ss.3609-3618, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202211. Optimization of Bioactive Components in Fresh Red Watermelon Juice of Ultrasound Assisted Extraction Conditions With Response Surface Methodology
LEVENT O., YIKMIŞ S., TOKATLI DEMİROK N.
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.39, sa.2, ss.113-119, 2022 (TRDizin)
2022
202212. Effect of thermosonication and thermal treatments on antidiabetic, antihypertensive, mineral elements and in vitro bioaccessibility of bioactive compounds in freshly squeezed pomegranate juice
Yikmis S., Ozer H., LEVENT O., Col B. G., Erdal B.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.16, sa.4, ss.3023-3041, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202213. A Detailed Comparative Study on Some Physicochemical Properties, Volatile Composition, Fatty Acid, and Mineral Profile of Different Almond (Prunus dulcis L.) Varieties
LEVENT O.
HORTICULTURAE
, cilt.8, sa.6, 2022 (SCI-Expanded)
2022
202214. Effects of Non-Thermal Treatment on Gilaburu Vinegar (Viburnum opulus L.): Polyphenols, Amino Acid, Antimicrobial, and Anticancer Properties
Erdal B., Yikmis S., Demirok N. T., Bozgeyik E., LEVENT O.
BIOLOGY-BASEL
, cilt.11, sa.6, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202115. Moderate temperature and UV-C light processing of Uruset apple juice: Optimization of bioactive components and evaluation of the impact on volatile profile, HMF and color
Yikmis S., Gok S. B., LEVENT O., Kombak E.
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
, cilt.44, sa.12, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202116. Organic cherry laurel (Prunus laurocerasus) vinegar enriched with bioactive compounds with ultrasound technology using artificial neural network (ANN) and response surface methodology (RSM): Antidiabetic, antihypertensive, cytotoxic activities, volatile profile and optical microstructure
Yikmis S., Bozgeyik E., LEVENT O., Aksu H.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.45, sa.10, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202117. Anticancer effects of enrichment in the bioactive components of the functional beverage of Turkish gastronomy by supplementation with purple basil (Ocimum basilicum L.) and the ultrasound treatment
DOĞUER Ç., YIKMIŞ S., LEVENT O., Turkol M.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.45, sa.5, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
202118. Effect of Different Blanching Temperature on Some Physicochemical Properties, Color, Antioxidant Activity and Total Phenolic Contents of Apricot Chutney Produced from Sun Dried Apricots
LEVENT O.
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.38, sa.1, ss.60-64, 2021 (TRDizin)
2019
201919. Farklı kurutma yöntemlerinin 12-Kadıoğlu kayısı çeşidinin uçucu organik bileşenleri üzerine etkisi
kaplan m., LEVENT O.
Derim , cilt.36, sa.2, ss.168-176, 2019 (TRDizin)
2019
201920. Farklı kurutma yöntemlerinin Alkaya kayısı çeşidinin toplam fenolik içeriğine etkisi
KAPLAN M., ESKİGÜN S., LEVENT O., DIRAMAN H., ATİK A.
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , cilt.22, ss.37-44, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
201821. Effect of processing parameters on some physicochemical properties, sugar profile and rheological characterization of apricot sauce
LEVENT O., ALPASLAN M.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.12, sa.2, ss.1072-1083, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
201522. Effects of Wild-Type Starter Culture (Artisanal Strains) on Volatile Profile of Urfa Cheese Made from Ewe Milk
KIRMACI H. A., HAYALOĞLU A. A., Ozer H. B., Atasoy A. F., LEVENT O.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
, cilt.18, sa.9, ss.1915-1929, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
2013
201323. Effects of partial substitution of caprine for ovine milk on the volatile compounds of fresh and mature Urfa cheeses
Atasoy A. F., HAYALOĞLU A. A., Kirmaci H., Leyent O., Turkoglu H.
SMALL RUMINANT RESEARCH
, cilt.115, sa.1-3, ss.113-123, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2012
201224. Evaluation of antioxidant activity of dilute acid hydrolysate of wheat straw during xylose production
Akpinar O., Sabanci S., Levent O., SAYASLAN A.
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS
, cilt.40, ss.39-44, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
2011
201125. The Optimization of Dilute Acid Hydrolysis of Cotton Stalk in Xylose Production
Akpinar O., Levent O., Bostanci S., Bakir U., YILMAZ L.
APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY
, cilt.163, sa.2, ss.313-325, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
2011
201126. OPTIMIZATION AND COMPARISON OF DILUTE ACID PRETREATMENT OF SELECTED AGRICULTURAL RESIDUES FOR RECOVERY OF XYLOSE
Akpinar O., Levent O., Sabanci S., Uysal R. S., Sapci B.
BIORESOURCES
, cilt.6, sa.4, ss.4103-4116, 2011 (SCI-Expanded, Scopus)
2010
201027. ENZYMATIC PROCESSING AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF AGRICULTURAL WASTE AUTOHYDROLYSIS LIQUORS
Akpinar O., Gunay K., Yilmaz Y., Levent O., Bostanci S.
BIORESOURCES
, cilt.5, sa.2, ss.699-711, 2010 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2021
20211. Dut pestili formülasyonunda pirinç ununun tek faktör dizayn kullanılarak değerlendirilmesi
LEVENT O., YÜKSEL F.
5. ULUSLARARASI BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Türkiye, 15 - 17 Mart 2021, ss.199, (Özet Bildiri)
2019
20192. Taze Malatya NO:8 Zerdali kayısı çeşidinde uçucu organik bileşenlerin belirlenmesi
KAPLAN M., ÇALIŞKAN M., LEVENT O.
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.177, (Özet Bildiri)
2019
20193. Taze Malatya Soğancı kayısı çeşidinde toplam fenolik madde miktarının belirlenmesi
KAPLAN M., ESKİGÜN S., ÇALIŞKAN M., LEVENT O.
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.48, (Özet Bildiri)
2019
20194. Taze Malatya 49-Alioğlu Kayısı Çeşidinde Uçucu Bileşenlerin Belirlenmesi.
KAPLAN M., ESKİGÜN S., LEVENT O., DIRAMAN H., ATİK İ.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.63-70, (Tam Metin Bildiri)
2019
20195. Taze Malatya Kabaaşı ve Hacıhaliloğlu Kayısı Çeşitlerinin Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi
KAPLAN M., ESKİGÜN S., LEVENT O., DIRAMAN H., ATİK İ.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.98-103, (Tam Metin Bildiri)
2019
20196. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Hacihaliloğlu Kayısı Çeşidinde Toplam Fenolik İçeriğine Etkisi.
KAPLAN M., ESKİGÜN S., LEVENT O., DIRAMAN H., ATİK İ.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.574-578, (Tam Metin Bildiri)
2019
20197. Kabaaşı Kayısı Çeşidinde β-Karoten Miktarının Belirlenmesi.
KAPLAN M., ESKİGÜN S., LEVENT O., DIRAMAN H., ATİK A.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.25-29, (Tam Metin Bildiri)
2018
20188. The effect of different drying methods on total phenolic contents of Kabaaşı apricot variety
KAPLAN M., ESKİGÜN S., LEVENT O., ALPASLAN M.
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.720, (Özet Bildiri)
2018
20189. Effects of different drying methods on volatile organic compounds of Ismailaga apricot cultivar
KAPLAN M., LEVENT O., ALPASLAN M.
1. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333, (Özet Bildiri)
2018
201810. Determination of antioxidant activity of Malatya İsmailağa apricot variety
KAPLAN M., ESKİGÜN S., LEVENT O., ALPASLAN M.
1. International GAP, Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.50, (Özet Bildiri)
2017
201711. Determination of Volatile Organic Compounds in Malatya Alkaya Apricot Variety
kaplan m., LEVENT O., ALPASLAN M.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, cilt.534, (Tam Metin Bildiri)
2017
201712. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Alkaya kayısı çeşidinde uçucu organik bileşik profiline etkileri
KAPLAN M., LEVENT O., ALPASLAN M.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.198-206, (Tam Metin Bildiri)
2017
201713. The Effect of Process Conditions on Total Phenolic Contents of Malatya Apricot Sauce
LEVENT O., ALPASLAN M.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.566, (Özet Bildiri)
2016
201614. Preparation and Characterization of Microcapsules Containing Food Flavorings by Complex Coacervation of Chitosan for Food Industry
AKSOY K., YÜKSEL F., LEVENT O.
IV. Uluslararası Gıda Ar-ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 24 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
2016
201615. Differences of mineral composition of citrus and pine honey produced in Turkey
LEVENT O., HAYALOĞLU A. A.
13th Asian Apicultural Association (AAA) Conference, Riyadh, Birleşik Arap Emirlikleri, 24 - 26 Nisan 2016, ss.301, (Özet Bildiri)
2015
201516. The effect of process conditions on color properties of Malatya apricot sauce
LEVENT O., ALPASLAN M.
3. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAY BOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.357, (Özet Bildiri)
2015
201517. Kayısı Çekirdeği Ekstraktı Eldesinde Ultrases Uygulamasının Toplam Fenolik Madde İçeriğine Etkisi
ALPASLAN M., LEVENT O., DEMİR N., Yeşilyurt N.
Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.126, (Özet Bildiri)
2014
201418. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi
BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., LEVENT O.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822, (Özet Bildiri)
2014
201419. Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata
LEVENT O., DEMİR N., Atalay B., Tosun E. B.
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, ss.47, (Özet Bildiri)
2013
201320. Determination of Volatile Components of Mulberry Grape and Carob Pekmez by HS SPME GC MS
ALPASLAN M., DEMİR N., LEVENT O.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.381, (Özet Bildiri)
2013
201321. Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product
ŞİŞLİOĞLU K., BİLENLER T., LEVENT O.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444, (Özet Bildiri)
2012
201222. Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu
HAYALOĞLU A. A., LEVENT O., GÜRKAN H., ŞAHİNGİL D.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.528, (Özet Bildiri)
2012
201223. Kars Kaşar peynirlerinin Proteoliz düzeyi ve Aroma Maddelerinin Kompozisyonu.
HAYALOĞLU A. A., LEVENT O., GÜRKAN H., ŞAHİNGİL D.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
2012
201224. Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi
LEVENT O., ALPASLAN M., DEMİR N.
3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.739-742, (Tam Metin Bildiri)
2011
201125. The Effects of Hydrogen Peroxide Used for Desülfiting on Sensory Texture Vitamins and Color of Dried Malatya Apricots
DEMİR N., ALPASLAN M., LEVENT O.
Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1006, (Özet Bildiri)
2010
201026. Dilute Acid Hydrolysis of Sunflower Stalk and Its Use as a Source of Xylose for Xylitol Bioproduction
Reyhan Selin U., SABANCI S., LEVENT O., AKPINAR Ö.
2nd International Conference of International Association of Mediterranian Agro-Industrial Wastes (IAMAW), İzmir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2010, ss.27, (Özet Bildiri)
2009
200927. Pirinç Kepeğinden Ksiloz Üretimi ve Optimizasyonu
LEVENT O., AKPINAR Ö.
Gıda Mühendisliği 6. Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.159, (Özet Bildiri)
Desteklenen Projeler
2021 - 2023
2021 - 2023Termosonikasyon İle Muamele Edilen Mor Soğan (allium Cepa L.) Suyunun Yanıt Yüzey Metodu Ve Yapay Sinir Ağı İle Optimizasyonu Ve İn Vitro Antidiyabetik, Antihipertansif, Antimikrobiyal, Antikanserojen Ve Biyoerişilebilirliğinin Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yıkmış S.(Yürütücü), Levent O., Yıldırım B. E., Doğuer Ç.
2020 - 2022
2020 - 2022Bazı Kayısı Çeşitlerinin Reçel ve Marmelat İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
(Proje Özeti)
Çelik B., Levent O. (Yürütücü), Kaplan M.(Yürütücü), Eskigün S.(Yürütücü), Yaman R.(Yürütücü), Öztürk K.(Yürütücü)
2013 - 2016
2013 - 2016
Ülkesel kayısı gen kaynaklarında kurutmaya uygun tip ve çeşitlerin belirlenerek kurutma kriterleri, antioksidan kapasiteleri ve aroma profilleri açısından değerlendirilmesi.
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
(Proje Özeti)
Kaplan M., Levent O. (Yürütücü), Öztürk K.(Yürütücü), Çelik B.(Yürütücü), Eskigün S.(Yürütücü), Alpaslan M.
2014 - 2015
2014 - 2015Gıda Mühendisliği Bölümü Yeni Ürün Geliştirme Laboratuarı Altyapı Kurulumu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
Alpaslan M.(Yürütücü), Levent O., Demir N.
2012 - 2013
2012 - 2013Malatya da Yetiştirilen Bazı Kiraz Prunus avium L Çeşitlerinin Fenol Bileşikleri Organik Asit Şeker ve Aroma Maddeleri Yönünden Karakterizasyonu
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Hayaloğlu A. A. (Yürütücü)
2011 - 2012
2011 - 2012Gün Kurusu Malatya Kayısılarının Naturel Bileşikler ile Raf Ömrünün Uzatılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Alpaslan M.(Yürütücü), Levent O.
2008 - 2012
2008 - 2012Tarımsal atıklardan ksilitol üretimi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Akpınar Ö.(Yürütücü)
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Temmuz 2025
Temmuz 2025Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, İnönü Üniversitesi, Türkiye