Yayınlar & Eserler

Makaleler 27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (19)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 27

1. Dut pestili formülasyonunda pirinç ununun tek faktör dizayn kullanılarak değerlendirilmesi

5. ULUSLARARASI BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Türkiye, 15 - 17 Mart 2021, ss.199, (Özet Bildiri)

2. Taze Malatya NO:8 Zerdali kayısı çeşidinde uçucu organik bileşenlerin belirlenmesi

2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.177, (Özet Bildiri)

3. Taze Malatya Soğancı kayısı çeşidinde toplam fenolik madde miktarının belirlenmesi

2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.48, (Özet Bildiri)

4. Taze Malatya 49-Alioğlu Kayısı Çeşidinde Uçucu Bileşenlerin Belirlenmesi.

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.63-70, (Tam Metin Bildiri)

5. Taze Malatya Kabaaşı ve Hacıhaliloğlu Kayısı Çeşitlerinin Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.98-103, (Tam Metin Bildiri)

6. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Hacihaliloğlu Kayısı Çeşidinde Toplam Fenolik İçeriğine Etkisi.

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.574-578, (Tam Metin Bildiri)

7. Kabaaşı Kayısı Çeşidinde β-Karoten Miktarının Belirlenmesi.

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.25-29, (Tam Metin Bildiri)

8. The effect of different drying methods on total phenolic contents of Kabaaşı apricot variety

International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.720, (Özet Bildiri)

9. Effects of different drying methods on volatile organic compounds of Ismailaga apricot cultivar

1. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333, (Özet Bildiri)

10. Determination of antioxidant activity of Malatya İsmailağa apricot variety

1. International GAP, Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.50, (Özet Bildiri)

11. Determination of Volatile Organic Compounds in Malatya Alkaya Apricot Variety

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, cilt.534, (Tam Metin Bildiri)

12. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Alkaya kayısı çeşidinde uçucu organik bileşik profiline etkileri

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.198-206, (Tam Metin Bildiri)

13. The Effect of Process Conditions on Total Phenolic Contents of Malatya Apricot Sauce

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.566, (Özet Bildiri)

15. Differences of mineral composition of citrus and pine honey produced in Turkey

13th Asian Apicultural Association (AAA) Conference, Riyadh, Birleşik Arap Emirlikleri, 24 - 26 Nisan 2016, ss.301, (Özet Bildiri)

16. The effect of process conditions on color properties of Malatya apricot sauce

3. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAY BOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.357, (Özet Bildiri)

18. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822, (Özet Bildiri)

19. Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata

Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, ss.47, (Özet Bildiri)

20. Determination of Volatile Components of Mulberry Grape and Carob Pekmez by HS SPME GC MS

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.381, (Özet Bildiri)

21. Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444, (Özet Bildiri)

22. Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.528, (Özet Bildiri)

25. The Effects of Hydrogen Peroxide Used for Desülfiting on Sensory Texture Vitamins and Color of Dried Malatya Apricots

Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1006, (Özet Bildiri)

26. Dilute Acid Hydrolysis of Sunflower Stalk and Its Use as a Source of Xylose for Xylitol Bioproduction

2nd International Conference of International Association of Mediterranian Agro-Industrial Wastes (IAMAW), İzmir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2010, ss.27, (Özet Bildiri)

27. Pirinç Kepeğinden Ksiloz Üretimi ve Optimizasyonu

Gıda Mühendisliği 6. Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.159, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

54

Yayın (WoS)

22

Yayın (Scopus)

19

Atıf (WoS)

114

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

61

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

9

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları