Makaleler
27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
Scopus (19)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (1)
3. Influence of Ultrasonication and UV-C Processing on the Functional Characteristics and Anticarcinogenic Activity of Blackthorn Vinegar
ACS OMEGA
, cilt.1, ss.1-11, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
4. Thermosonication Processing of Purple Onion Juice (Allium Cepa L.) Anticancer, Antibacterial, Antihypertensive and Antidiabetic Effects
Processes
, cilt.12, sa.517, ss.1-14, 2024 (SCI-Expanded)
10. Effect of rice flour incorporation on some physicochemical, color, rheological, bioactive and sensory properties of a new pestil formulation: one factor design approach and optimization
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.59, sa.9, ss.3609-3618, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
20. Farklı kurutma yöntemlerinin Alkaya kayısı çeşidinin toplam fenolik içeriğine etkisi
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, cilt.22, ss.37-44, 2019 (Hakemli Dergi)
21. Effect of processing parameters on some physicochemical properties, sugar profile and rheological characterization of apricot sauce
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.12, sa.2, ss.1072-1083, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
27
2. Taze Malatya NO:8 Zerdali kayısı çeşidinde uçucu organik bileşenlerin belirlenmesi
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.177, (Özet Bildiri)
3. Taze Malatya Soğancı kayısı çeşidinde toplam fenolik madde miktarının belirlenmesi
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 18 - 19 Ekim 2019, ss.48, (Özet Bildiri)
4. Taze Malatya 49-Alioğlu Kayısı Çeşidinde Uçucu Bileşenlerin Belirlenmesi.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.63-70, (Tam Metin Bildiri)
8. The effect of different drying methods on total phenolic contents of Kabaaşı apricot variety
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2018, ss.720, (Özet Bildiri)
9. Effects of different drying methods on volatile organic compounds of Ismailaga apricot cultivar
1. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.333, (Özet Bildiri)
10. Determination of antioxidant activity of Malatya İsmailağa apricot variety
1. International GAP, Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.50, (Özet Bildiri)
15. Differences of mineral composition of citrus and pine honey produced in Turkey
13th Asian Apicultural Association (AAA) Conference, Riyadh, Birleşik Arap Emirlikleri, 24 - 26 Nisan 2016, ss.301, (Özet Bildiri)
16. The effect of process conditions on color properties of Malatya apricot sauce
3. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAY BOSNA, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.357, (Özet Bildiri)
17. Kayısı Çekirdeği Ekstraktı Eldesinde Ultrases Uygulamasının Toplam Fenolik Madde İçeriğine Etkisi
Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.126, (Özet Bildiri)
18. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822, (Özet Bildiri)
19. Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, ss.47, (Özet Bildiri)
20. Determination of Volatile Components of Mulberry Grape and Carob Pekmez by HS SPME GC MS
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.381, (Özet Bildiri)
21. Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444, (Özet Bildiri)
22. Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.528, (Özet Bildiri)
23. Kars Kaşar peynirlerinin Proteoliz düzeyi ve Aroma Maddelerinin Kompozisyonu.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
24. Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi
3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.739-742, (Tam Metin Bildiri)
25. The Effects of Hydrogen Peroxide Used for Desülfiting on Sensory Texture Vitamins and Color of Dried Malatya Apricots
Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.1006, (Özet Bildiri)
26. Dilute Acid Hydrolysis of Sunflower Stalk and Its Use as a Source of Xylose for Xylitol Bioproduction
2nd International Conference of International Association of Mediterranian Agro-Industrial Wastes (IAMAW), İzmir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2010, ss.27, (Özet Bildiri)
27. Pirinç Kepeğinden Ksiloz Üretimi ve Optimizasyonu
Gıda Mühendisliği 6. Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.159, (Özet Bildiri)