Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Thermosonication Processing of Purple Onion Juice (Allium Cepa L.) Anticancer, Antibacterial, Antihypertensive and Antidiabetic Effects
Processes
, vol.12, no.517, pp.1-14, 2024 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
Optimization of Bioactive Components in Fresh Red Watermelon Juice of Ultrasound Assisted Extraction Conditions With Response Surface Methodology
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, vol.39, no.2, pp.113-119, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
Farklı kurutma yöntemlerinin Alkaya kayısı çeşidinin toplam fenolik içeriğine etkisi
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi
, vol.22, pp.37-44, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Taze Malatya NO:8 Zerdali kayısı çeşidinde uçucu organik bileşenlerin belirlenmesi
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Turkey, 18 - 19 October 2019, pp.177
Taze Malatya Soğancı kayısı çeşidinde toplam fenolik madde miktarının belirlenmesi
2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Turkey, 18 - 19 October 2019, pp.48
Taze Malatya 49-Alioğlu Kayısı Çeşidinde Uçucu Bileşenlerin Belirlenmesi.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress 2019. (20-22 April 2019,TARGİD 2019,Afyonkarahisar /Turkey), Afyonkarahisar, Turkey, 20 - 22 April 2019, pp.63-70
The effect of different drying methods on total phenolic contents of Kabaaşı apricot variety
International Agricultural, Biological and Life Science Conference, Edirne, Turkey, 2 - 05 September 2018, pp.720
Effects of different drying methods on volatile organic compounds of Ismailaga apricot cultivar
1. International Agricultural Science Congress, Van, Turkey, 9 - 12 May 2018, pp.333
Determination of antioxidant activity of Malatya İsmailağa apricot variety
1. International GAP, Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Turkey, 25 - 27 April 2018, pp.50
Differences of mineral composition of citrus and pine honey produced in Turkey
13th Asian Apicultural Association (AAA) Conference, Riyadh, United Arab Emirates, 24 - 26 April 2016, pp.301
The effect of process conditions on color properties of Malatya apricot sauce
3. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAY BOSNA, Bosnia And Herzegovina, 1 - 04 October 2015, pp.357
Kayısı Çekirdeği Ekstraktı Eldesinde Ultrases Uygulamasının Toplam Fenolik Madde İçeriğine Etkisi
Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Turkey, 7 - 09 May 2015, pp.126
Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 17 - 19 April 2014, pp.819-822
Güçlü Bir Antioksidan Zahter T spicata
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Turkey, 24 - 25 April 2014, pp.47
Determination of Volatile Components of Mulberry Grape and Carob Pekmez by HS SPME GC MS
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Macedonia, 24 - 26 October 2013, pp.381
Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Macedonia, 24 - 26 October 2013, pp.444
Kars Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyi ve Aroma Maddeleri Kompozisyonu
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 10 - 12 October 2012, pp.528
Kars Kaşar peynirlerinin Proteoliz düzeyi ve Aroma Maddelerinin Kompozisyonu.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 10 - 12 October 2012
Tarçın ve Karanfil Esansiyel Yağları İle Muamele Edilmiş Gün Kurusu Kayısılarının Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi
3.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 10 - 12 May 2012, pp.739-742
The Effects of Hydrogen Peroxide Used for Desülfiting on Sensory Texture Vitamins and Color of Dried Malatya Apricots
Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Turkey, 26 - 29 May 2011, pp.1006
Dilute Acid Hydrolysis of Sunflower Stalk and Its Use as a Source of Xylose for Xylitol Bioproduction
2nd International Conference of International Association of Mediterranian Agro-Industrial Wastes (IAMAW), İzmir, Turkey, 17 - 19 June 2010, pp.27
Pirinç Kepeğinden Ksiloz Üretimi ve Optimizasyonu
Gıda Mühendisliği 6. Kongresi, Antalya, Turkey, 6 - 08 November 2009, pp.159