Desteklenen Projeler
5
-
2020 - 2023 Kayısı Çekirdeği Soğuk Pres Kekinden Katma Değeri Yüksek Ürünler(Kahve, Ezme, Zar tozu) Elde Edilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Ergül S., Yıldız O., Şahingil D., Hayaloğlu A. A. (Yürütücü)
-
2019 - 2022 Kayısı Çekirdeği Yağı ve Protein Ekstraksiyonunun Optimize Edilmesi ve Kayısı Çekirdeğinin Biyoaktif ve Teknofonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
HAYALOĞLU A. A. (Yürütücü), YİĞİTVAR İ., AYDIN Ç. M., ALKAN G., ERGÜL S., ŞAHİNGİL D., et al.
-
2018 - 2020 Beyaz dut Morus alba L ve yapraklarından elde edilen protein ekstraktlarının ve fraksiyonlarının biyoaktif özelliklerinin (ACE-inhibisyon ve antioksidan aktiviteleri) belirlenmesi
-
2017 - 2020 Yardımcı kültür ilave edilerek Üretilen Kefirlerin Biyoaktif Peptit oluşturma Özelliklerinin ve Antimikrobiyal Etki Spektrumlarının Araştırılması
-
2014 - 2016 25.05.2016-15.03.2014