İnönü Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Yardımcı kültür ilave edilerek Üretilen ...
Yardımcı kültür ilave edilerek Üretilen Kefirlerin Biyoaktif Peptit oluşturma Özelliklerinin ve Antimikrobiyal Etki Spektrumlarının Araştırılması
ŞAHİNGİL D.
(Yürütücü),
ATALAY M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2017 - 2020
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Ağustos 2017
Bitiş Tarihi:
Şubat 2020