Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2008 - 2012 Doktora

    Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri, Türkiye

  • 2004 - 2007 Yüksek Lisans

    Gaziosman Paşa Üniversitesi, Fen Bilimleri, Türkiye

  • 1999 - 2003 Lisans

    Gaziosman Paşa Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2012 Doktora

    Beyaz peynir üretiminde kullanılanbazı laktik asit bakterilerinin proteoliz, ACE-inhibisyon aktivitesi ve aroma oluşumuna etkilerinin belirlenmesi

    Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

  • 2007 Yüksek Lisans

    Yöresel bir Gıdadan izole edilen bakteriyosin üreten bakterinin teşhisi ve bakteriyosinin karakterizasyonu

    Gaziosman Paşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği