Supported Projects
-
2019 - 2022 Kayısı Çekirdeği Yağı ve Protein Ekstraksiyonunun Optimize Edilmesi ve Kayısı Çekirdeğinin Biyoaktif ve Teknofonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
HAYALOĞLU A. A. (Executive), YİĞİTVAR İ., AYDIN Ç. M., ALKAN G., ERGÜL S., ŞAHİNGİL D., et al.
-
2018 - 2020 Beyaz dut Morus alba L ve yapraklarından elde edilen protein ekstraktlarının ve fraksiyonlarının biyoaktif özelliklerinin (ACE-inhibisyon ve antioksidan aktiviteleri) belirlenmesi
-
2017 - 2020 Yardımcı kültür ilave edilerek Üretilen Kefirlerin Biyoaktif Peptit oluşturma Özelliklerinin ve Antimikrobiyal Etki Spektrumlarının Araştırılması
-
2014 - 2016 25.05.2016-15.03.2014