Academic and Administrative Experience

Academic Titles

  • 2022 - Continues Professor

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2017 - 2022 Associate Professor

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2010 - 2017 Assistant Professor

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2009 - 2010 Research Assistant PhD

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2009 - 2010 Research Assistant

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2003 - 2009 Research Assistant

    Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2000 - 2003 Research Assistant

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Managerial Experience

  • 2020 - Continues Head of Department

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2016 - Continues Bilim Kurulu Üyesi

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi

  • 2014 - 2017 Deputy Head of Department

    Inonu University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2014 - 2016 Assistant Director of the Institute

    Inonu University, Fen Bilimleri Enstitüsü

  • 2014 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi

    Inonu University, Fen Bilimleri Enstitüsü

  • 2013 - 2016 Teknolojis Transfer Ofisi Yürütme Kurulu Üyesi

    Inonu University, Rektörlük, Rektörlük

Courses

  • Undergraduate Gıda Biyoteknolojisi

  • Undergraduate Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

  • Doctorate Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Undergraduate 00485 Gıda Analizleri

  • Undergraduate Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

  • Undergraduate 00465 Gıda Analizleri Laboratuarı

  • Undergraduate 00413 Meşrubat Teknolojisi

  • Undergraduate Meşrubat Teknolojisi

  • Undergraduate Gıda Analizleri

  • Undergraduate Et Teknolojisi

  • Undergraduate 00311 Et Teknolojisi

  • Undergraduate Gıda Analizleri Laboratuarı

  • Undergraduate 00418 Gıda Biyoteknolojisi

  • Undergraduate 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Undergraduate Minor GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Undergraduate 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Undergraduate 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

  • Undergraduate 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

  • Undergraduate Double Major GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Undergraduate 00311 Et Teknolojisi

  • Undergraduate Double Major GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Undergraduate 00383 Hazır Yemek Teknolojisi

  • Undergraduate 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Undergraduate 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

  • Undergraduate 00418 Gıda Biyoteknolojisi

  • Undergraduate 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Undergraduate 00311 Et Teknolojisi

  • Undergraduate Minor GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Undergraduate 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

  • Undergraduate 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Undergraduate 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

  • Undergraduate 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Undergraduate Double Major GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Undergraduate Minor GM609 Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler

  • Undergraduate 00418 Gıda Biyoteknolojisi

  • Undergraduate 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

  • Undergraduate Double Major GM533 Yeni Ürün Geliştirme

  • Undergraduate Minor GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Undergraduate 00311 Et Teknolojisi

  • Undergraduate 00383 Hazır Yemek Teknolojisi

  • Undergraduate Double Major GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Undergraduate 00418 Gıda Biyoteknolojisi

  • Undergraduate Minor GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Undergraduate 00311 Et teknolojisi

  • Undergraduate 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Undergraduate 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Undergraduate Double Major GM513 Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları

  • Undergraduate 00499 Bitirme Çalışması

  • Undergraduate 00464 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Undergraduate 00383 Hazır Yemek Teknolojisi

  • Undergraduate 00318 Biyoteknoloji

  • Undergraduate Double Major GM545 İleri Gıda Analizleri

  • Undergraduate 00405 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Undergraduate Double Major GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Undergraduate Minor GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Undergraduate 00414 Et Teknolojisi