Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2022 Doç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2017 Yrd. Doç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2010 Araştırma Görevlisi Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2009 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2000 - 2003 Araştırma Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2016 - Devam Ediyor Bilim Kurulu Üyesi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2020 - 2023 Bölüm Başkanı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2017 Bölüm Başkan Yardımcısı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2016 Enstitü Müdür Yardımcısı
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2014 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2013 - 2016 Teknolojis Transfer Ofisi Yürütme Kurulu Üyesi
İnönü Üniversitesi, Rektörlük, Rektörlük
Verdiği Dersler
-
Lisans Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Tasarım II
-
Doktora Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans 00485 Gıda Analizleri
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
-
Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuarı
-
Lisans 00413 Meşrubat Teknolojisi
-
Lisans Meşrubat Teknolojisi
-
Lisans Gıda Analizleri
-
Lisans Et Teknolojisi
-
Lisans 00311 Et Teknolojisi
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuarı
-
Lisans 00418 Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II
-
Lisans 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
-
Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
-
Lisans 00311 Et Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
-
Lisans 00383 Hazır Yemek Teknolojisi
-
Lisans 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
-
Lisans 00418 Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans 00311 Et Teknolojisi
-
Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II
-
Lisans 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
-
Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
-
Lisans Yandal GM609 Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler
-
Lisans 00418 Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II
-
Lisans Çift Anadal GM533 Yeni Ürün Geliştirme
-
Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans 00311 Et Teknolojisi
-
Lisans 00383 Hazır Yemek Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
-
Lisans 00418 Gıda Biyoteknolojisi
-
Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans 00311 Et teknolojisi
-
Lisans 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Çift Anadal GM513 Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
-
Lisans 00499 Bitirme Çalışması
-
Lisans 00464 Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans 00383 Hazır Yemek Teknolojisi
-
Lisans 00318 Biyoteknoloji
-
Lisans Çift Anadal GM545 İleri Gıda Analizleri
-
Lisans 00405 Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
-
Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans 00414 Et Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
IŞKIN BİTKİSİNDEN (Rheum ribes) ELDE EDİLEN SULU EKSTRAKTLARIN MİKROENKAPSÜLASYONU
Yılmaztekin M. (Danışman)
S.DEMİRBAĞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Gıda ve Yem Analizlerinde Kullanılan Bazı Analitik Mikotoksin Standartlarının Üretimi Üzerine Araştırmalar
Yılmaztekin M. (Danışman)
H.KARAKAYA(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Yeşil Çay (Camellia Sinensis) Ekstraktlarının Farklı Tekniklerle Enkapsülasyonu
Yılmaztekin M. (Danışman)
S.TAY(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Yeşil çay atıklarından kateşinlerin makrogözenekli adsorpsiyon reçineleri ile saflaştırılması üzerine bir araştırma
Yılmaztekin M. (Danışman)
B.BİLCANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Pseudomonas putida ile izoöjenolden doğal vanilin üretiminin optimizasyonu
Yılmaztekin M. (Danışman)
H.KARAKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Küflü civil peynirlerde aroma gelişimi ve biyojen amin varlığının belirlenmesi
Yılmaztekin M. (Danışman)
H.GÜRKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Biyodönüşüm yoluyla doğal muz aroması üretiminde "Yerinde Ürün Kazanımı" tekniğinin kullanımı
Yılmaztekin M. (Danışman)
S.TAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013