Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2017 - 2022 Doç. Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2010 - 2017 Yrd. Doç. Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2009 - 2010 Araştırma Görevlisi Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2003 - 2009 Araştırma Görevlisi

    Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2000 - 2003 Araştırma Görevlisi

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler

  • 2016 - Devam Ediyor Bilim Kurulu Üyesi

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

  • 2020 - 2023 Bölüm Başkanı

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2014 - 2017 Bölüm Başkan Yardımcısı

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2014 - 2016 Enstitü Müdür Yardımcısı

    İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

  • 2014 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi

    İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

  • 2013 - 2016 Teknolojis Transfer Ofisi Yürütme Kurulu Üyesi

    İnönü Üniversitesi, Rektörlük, Rektörlük

Verdiği Dersler

  • Lisans Gıda Biyoteknolojisi

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

  • Doktora Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Lisans 00485 Gıda Analizleri

  • Lisans Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

  • Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuarı

  • Lisans 00413 Meşrubat Teknolojisi

  • Lisans Meşrubat Teknolojisi

  • Lisans Gıda Analizleri

  • Lisans Et Teknolojisi

  • Lisans 00311 Et Teknolojisi

  • Lisans Gıda Analizleri Laboratuarı

  • Lisans 00418 Gıda Biyoteknolojisi

  • Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Lisans 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Lisans 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

  • Lisans 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

  • Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Lisans 00311 Et Teknolojisi

  • Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Lisans 00383 Hazır Yemek Teknolojisi

  • Lisans 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Lisans 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

  • Lisans 00418 Gıda Biyoteknolojisi

  • Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Lisans 00311 Et Teknolojisi

  • Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Lisans 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

  • Lisans 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Lisans 00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

  • Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Lisans Yandal GM609 Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler

  • Lisans 00418 Gıda Biyoteknolojisi

  • Lisans 00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

  • Lisans Çift Anadal GM533 Yeni Ürün Geliştirme

  • Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Lisans 00311 Et Teknolojisi

  • Lisans 00383 Hazır Yemek Teknolojisi

  • Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Lisans 00418 Gıda Biyoteknolojisi

  • Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Lisans 00311 Et teknolojisi

  • Lisans 00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Lisans 00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Lisans Çift Anadal GM513 Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları

  • Lisans 00499 Bitirme Çalışması

  • Lisans 00464 Gıda Analizleri Laboratuvarı

  • Lisans 00383 Hazır Yemek Teknolojisi

  • Lisans 00318 Biyoteknoloji

  • Lisans Çift Anadal GM545 İleri Gıda Analizleri

  • Lisans 00405 Temel İşlemler Laboratuvarı

  • Lisans Çift Anadal GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

  • Lisans Yandal GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Lisans 00414 Et Teknolojisi