Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2017 - 2022 Doç. Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2010 - 2017 Yrd. Doç. Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2009 - 2010 Araştırma Görevlisi Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2003 - 2009 Araştırma Görevlisi

    Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2000 - 2003 Araştırma Görevlisi

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler
  • 2016 - Devam Ediyor Bilim Kurulu Üyesi

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

  • 2020 - 2023 Bölüm Başkanı

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2014 - 2017 Bölüm Başkan Yardımcısı

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2014 - 2016 Enstitü Müdür Yardımcısı

    İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

  • 2014 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi

    İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

  • 2013 - 2016 Teknolojis Transfer Ofisi Yürütme Kurulu Üyesi

    İnönü Üniversitesi, Rektörlük, Rektörlük

Verdiği Dersler
  • Doktora

    Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Lisans

    Gıda Biyoteknolojisi

    Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

    00485 Gıda Analizleri

    Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

    00465 Gıda Analizleri Laboratuarı

    00413 Meşrubat Teknolojisi

    Meşrubat Teknolojisi

    Gıda Analizleri

    Et Teknolojisi

    00311 Et Teknolojisi

    Gıda Analizleri Laboratuarı

    00418 Gıda Biyoteknolojisi

    00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

    00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

    00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

    00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

    00311 Et Teknolojisi

    00383 Hazır Yemek Teknolojisi

    00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

    00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

    00418 Gıda Biyoteknolojisi

    00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

    00311 Et Teknolojisi

    00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

    00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

    00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I

    00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

    00418 Gıda Biyoteknolojisi

    00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II

    00311 Et Teknolojisi

    00383 Hazır Yemek Teknolojisi

    00418 Gıda Biyoteknolojisi

    00311 Et teknolojisi

    00466 Temel İşlemler Laboratuvarı

    00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı

    00499 Bitirme Çalışması

    00464 Gıda Analizleri Laboratuvarı

    00383 Hazır Yemek Teknolojisi

    00318 Biyoteknoloji

    00405 Temel İşlemler Laboratuvarı

    00414 Et Teknolojisi

  • Lisans Yandal

    GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

    GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

    GM609 Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler

    GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

    GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

    GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

  • Lisans Çift Anadal

    GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

    GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

    GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

    GM533 Yeni Ürün Geliştirme

    GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi

    GM513 Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları

    GM545 İleri Gıda Analizleri

    GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi