-
2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2017 - 2022 Doç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2017 Yrd. Doç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2010 Araştırma Görevlisi Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2009 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2000 - 2003 Araştırma Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2016 - Devam Ediyor Bilim Kurulu Üyesi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
-
2020 - 2023 Bölüm Başkanı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2017 Bölüm Başkan Yardımcısı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2016 Enstitü Müdür Yardımcısı
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2014 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi
İnönü Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2013 - 2016 Teknolojis Transfer Ofisi Yürütme Kurulu Üyesi
İnönü Üniversitesi, Rektörlük, Rektörlük
-
Doktora
Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mühendisliğinde Tasarım II
00485 Gıda Analizleri
Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
00465 Gıda Analizleri Laboratuarı
00413 Meşrubat Teknolojisi
Meşrubat Teknolojisi
Gıda Analizleri
Et Teknolojisi
00311 Et Teknolojisi
Gıda Analizleri Laboratuarı
00418 Gıda Biyoteknolojisi
00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı
00466 Temel İşlemler Laboratuvarı
00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II
00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
00311 Et Teknolojisi
00383 Hazır Yemek Teknolojisi
00466 Temel İşlemler Laboratuvarı
00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
00418 Gıda Biyoteknolojisi
00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı
00311 Et Teknolojisi
00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II
00466 Temel İşlemler Laboratuvarı
00421 Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı
00418 Gıda Biyoteknolojisi
00420 Gıda Mühendisliğinde Tasarım II
00311 Et Teknolojisi
00383 Hazır Yemek Teknolojisi
00418 Gıda Biyoteknolojisi
00311 Et teknolojisi
00466 Temel İşlemler Laboratuvarı
00465 Gıda Analizleri Laboratuvarı
00499 Bitirme Çalışması
00464 Gıda Analizleri Laboratuvarı
00383 Hazır Yemek Teknolojisi
00318 Biyoteknoloji
00405 Temel İşlemler Laboratuvarı
00414 Et Teknolojisi
-
Lisans Yandal
GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
GM609 Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler
GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
GM612 Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans Çift Anadal
GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
GM533 Yeni Ürün Geliştirme
GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
GM513 Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
GM545 İleri Gıda Analizleri
GM511 Fermantasyon Mikrobiyolojisi
-
IŞKIN BİTKİSİNDEN (Rheum ribes) ELDE EDİLEN SULU EKSTRAKTLARIN MİKROENKAPSÜLASYONU
Yılmaztekin M. (Danışman)
S.DEMİRBAĞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Gıda ve Yem Analizlerinde Kullanılan Bazı Analitik Mikotoksin Standartlarının Üretimi Üzerine Araştırmalar
Yılmaztekin M. (Danışman)
H.KARAKAYA(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Yeşil Çay (Camellia Sinensis) Ekstraktlarının Farklı Tekniklerle Enkapsülasyonu
Yılmaztekin M. (Danışman)
S.TAY(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Yeşil çay atıklarından kateşinlerin makrogözenekli adsorpsiyon reçineleri ile saflaştırılması üzerine bir araştırma
Yılmaztekin M. (Danışman)
B.BİLCANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Pseudomonas putida ile izoöjenolden doğal vanilin üretiminin optimizasyonu
Yılmaztekin M. (Danışman)
H.KARAKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Küflü civil peynirlerde aroma gelişimi ve biyojen amin varlığının belirlenmesi
Yılmaztekin M. (Danışman)
H.GÜRKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Biyodönüşüm yoluyla doğal muz aroması üretiminde "Yerinde Ürün Kazanımı" tekniğinin kullanımı
Yılmaztekin M. (Danışman)
S.TAY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013