Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Utilization of brewer's spent grain in the production of Frankfurters
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, vol.44, no.6, pp.1093-1099, 2009 (SCI-Expanded)


Articles Published in Other Journals
Alıç (Crataegus orientalis subsp.) Çekirdeğinin Bazı Karakteristik Özellikleri ve Çekirdek Yağının Yağ Asidi Bileşen Karakterizasyonu
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, no.41, pp.79-84, 2022 (Peer-Reviewed Journal)
Erişte Üretiminde Şeker Pancarı Lifinin Kullanımı
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERGİSİ, vol.10, no.1, pp.280-289, 2020 (Peer-Reviewed Journal)

Hastane Patojenlerinin Ticari Uçucu Yağlara Karşı Hassasiyetlerinin Belirlenmesi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, vol.9, no.3, pp.716-723, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
NANE UÇUCU YAĞININ ENKAPSÜLASYONU İÇİN ZEİN-KAZEİN MİKROKAPSÜLLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ C- YAŞAM BİLİMLERİ VE BİYOTEKNOLOJİ, vol.7, no.1, pp.31-40, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Akciğer kanseri ve pnömoni hastalarının bronşial yıkama sıvısı ile plazmalarında nitrik oksit (NO) ve malondialdehit (MDA) düzeyleri
Optimal Tıp Derg., vol.15, no.3, pp.72-78, 2002 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
ALOE VERA (Aloe arborescens) BİTKİSİNİN ANTİOKSİDAN KAPASİTESİ, TOPLAM FENOL İÇERİĞİ ve FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Turkey, 14 October 2022
ALIÇ (Crataegus orientalis) MEYVESİNİN FİZİKOKİMYASAL VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Turkey, 14 - 16 October 2022
ÇİLEK SUYUNDAKİ BİYOAKTİF BİLEŞİKLER VE PROBİYOTİK BAKTERİ CO-ENKAPSÜLASYONU
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Turkey, 14 - 16 October 2022
FARKLI ÇÖZÜCÜLERİN MEYAN KÖKÜ (Glycyrrhizic glabra ) EKSTRAKSİYONUNA ETKİSİNE FARKLI BİR BAKIŞ
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Turkey, 14 October 2022
Extending Shelf Life of Mini Breads by Development and Application of Edible Cellulose-Based Films
AGBIOL- IV. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL &LIFE SCIENCECONFERENCE, Edirne, Turkey, 29 August 2022
Diabetli Sporcular İçin Meyan Kökü Katkılı, Protein İçeriği Arttırılmış Antidiabetik Atıştırmalık
AÜB 1. Ar-Ge proje, Yozgat, Turkey, 20 May 2022
GELECEĞIN MALZEMESI OLARAK DOĞAL BIYOKÜTLELERDEN ÜRETILEN KARBON/GRAFEN KUANTUM NOKTACIK VE UYGULAMA ALANLARI
ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK, DOĞA VE SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU-ISENS 21, Batman, Turkey, 25 - 28 November 2021
Determination of physicochemical and technological properties of different wheat varieties
1st International Göbeklitepe Agriculture Congress, Şanlıurfa, Turkey, 25 - 27 November 2019
Enkapsüle Propolisin Antimikrobiyal Aktivitesi
ICAFOP 2019, Trabzon, Turkey, 16 - 18 April 2019, pp.1378
Biberiye Uçucu Yağının Mikroenkapsülasyonu Ve Antioksidan Aktivite Düzeyinin Belirlenmesi
2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Turkey, 2 - 05 April 2018
Farklı Olgunluk Dönemlerindeki Kayısıların Farklı Tabakalarında (dış, orta ve iç) Fenolik Bileşenlerin, Organik Asit ve Şekerlerin Dağılımı
2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Turkey, 2 - 05 April 2018

Biberiye Uçucu Yağının Aljinat/ Nişasta ile Enkapsülasyonu ve Antikanser Özelliğinin Araştırılması
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Turkey, 5 - 07 October 2017, pp.157-166
Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 October 2017
Delivery Kinetics and Preparation of Rosemary Essential Oil Formulation Microencapsulated with Alginate Starch
46th IUPAC World polymer congress, 17 - 21 July 2016
Determination of Total Dietary Fiber Content and Antioxidative Properties of Turkish Tarhanas
The 3rd Intenational Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Sarajevo, Bosnia And Herzegovina, 1 - 04 October 2015
Utilization of Brewer's Spent Grain in the Production of Tarhana, a Fermented Wheat Flour-Yoghurt Product
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, SARAYBOSNA, Bosnia And Herzegovina, 1 - 04 October 2015
Uçucu Yağların Mikroenkapsülasyonu
YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Turkey, 12 - 14 April 2012
Yağ yapılandırmada kullanılabilecek yeni teknoloji: Organojelasyon
YABİTED 1. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Turkey, 12 - 14 April 2012
Geleneksel tıpta yaygın kullanılan bitki ekstarkatlarının antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 24 - 26 November 2011
Soğuk preslenmiş portakal kabuğu yağının aromatik bileşenlerinin GC-MS tekniği ile belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 24 - 26 November 2011
Total Phenolics and Antioxidant Activities of Some Apricot Varieties.
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Turkey, 3 - 06 November 2010
High Fiber Cookies Containing Apple and Apricot Powder
ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Turkey, 24 April 2008
Utilization of Apricot Kernel Flour to ReplaceFat in Cookies
ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Turkey, 24 April 2008
The Effects of Brewer's Spent Grain on Some Quality Characteristics of Frankfurters
ICC International Conference, Bosphorus 2008, İstanbul, Turkey, 24 April 2008
Elma Lifinin Hububat Ürünlerinde Kullanımı
Hububat 2006, Gaziantep, Turkey, 07 September 2006
Kayısı Lifinin Kek Üretiminde Kullanımı
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 24 May 2006