Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 6
  • 2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2009 - 2014 Doç. Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 2003 - 2009 Araştırma Görevlisi Dr.

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

  • 1999 - 2003 Araştırma Görevlisi

    Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2002 - 2002 Araştırma Görevlisi

    National University of Ireland, University College Cork

  • 1996 - 1999 Araştırma Görevlisi

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği

Yönetimsel Görevler 2
  • 2013 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2016 - 2018 Dekan

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

Verdiği Dersler 46
  • Lisans

    Gıda Analizleri Lab

    Gıda Müh Lab Teknikleri

    Gıda Müh Tasarım

    Süt İşleme Teknolojisi

    Temel İşlemler Lab

    Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat

    Gıda Analizleri

    Özel Gıdalar

    Gıda Müh Lab Teknikleri

    Gıda Analizleri

    Özel Gıdalar

    Gıda ANALİZLERİ lABORATUARI

    Gıda Analizleri

    Duyusal Analiz

    Süt İşleme Teknolojisi

    Fermente Süt Ürünleri

    Temel İşlemler Laboratuarı

    Gıda Analizleri Laboratuarı

    Özel Gıdalar

    Fermente Süt Ürünleri

    Süt İşleme Teknolojisi

    Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat

    Duyusal Analizler

    Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat

    Temek İşlemler Laboratuvarı

    Duyusal Analizler

    Gıda Ambalajlama ve Depolama

    Süt İşleme Teknolojisi

    Özel Gıdalar Teknolojisi

    Gıda Analizleri Laboratuvarı

    Fermente Süt Ürünleri

  • Lisans Çift Anadal

    Araştırma ve Deneme Metodları

    Peynir Biliminin Temelleri

    Gıdalara Duyusal Analiz Metotları

    Araştırma ve Deneme Metodları

    Peynir Biliminin Temelleri

    Araştırma ve Deneme Metodları

    Peynir Biliminin Temelleri

    Fermente Gıdalar

    Araştırma ve Deneme Metotları

    Peynir Biliminin Temelleri

  • Lisans Yandal

    Fermente Gıdalar

    Fermente Gıdalar

    Gıda Reolojisi

    Süt Biyokimyası

    Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası

Yönetilen Tezler 9