Akademik Ünvanlar
6
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2009 Araştırma Görevlisi Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1999 - 2003 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2002 Araştırma Görevlisi
National University of Ireland, University College Cork
-
1996 - 1999 Araştırma Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2
-
2013 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - 2018 Dekan
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
Verdiği Dersler
46
-
Lisans
Gıda Analizleri Lab
Gıda Müh Lab Teknikleri
Gıda Müh Tasarım
Süt İşleme Teknolojisi
Temel İşlemler Lab
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat
Gıda Analizleri
Özel Gıdalar
Gıda Müh Lab Teknikleri
Gıda Analizleri
Özel Gıdalar
Gıda ANALİZLERİ lABORATUARI
Gıda Analizleri
Duyusal Analiz
Süt İşleme Teknolojisi
Fermente Süt Ürünleri
Temel İşlemler Laboratuarı
Gıda Analizleri Laboratuarı
Özel Gıdalar
Fermente Süt Ürünleri
Süt İşleme Teknolojisi
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat
Duyusal Analizler
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat
Temek İşlemler Laboratuvarı
Duyusal Analizler
Gıda Ambalajlama ve Depolama
Süt İşleme Teknolojisi
Özel Gıdalar Teknolojisi
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Fermente Süt Ürünleri
-
Lisans Çift Anadal
Araştırma ve Deneme Metodları
Peynir Biliminin Temelleri
Gıdalara Duyusal Analiz Metotları
Araştırma ve Deneme Metodları
Peynir Biliminin Temelleri
Araştırma ve Deneme Metodları
Peynir Biliminin Temelleri
Fermente Gıdalar
Araştırma ve Deneme Metotları
Peynir Biliminin Temelleri
-
Lisans Yandal
Fermente Gıdalar
Fermente Gıdalar
Gıda Reolojisi
Süt Biyokimyası
Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
Yönetilen Tezler
9
-
Arapgir Mor Reyhan çayı ve şerbetinin üretim olanaklarının araştırılması
İ.YİĞİTVAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Deve kimozini ve şirden mayası karışımının beyaz peynirin bazı kalite özelliklerine etkilerinin araştırılması
P.GÜMÜŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Beyaz peynir üretiminde ve olgunlaştırılmasında deve kimozininin kullanım olanaklarının araştırılması ve buzağı renneti ile karşılaştırılması
S.ERGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Malatya ve elazığ illerinde yetiştirilen bazı üzüm çeşitlerinin organik asit, şeker ve fenolik madde bileşikleri ile antioksidan aktivitelerinin belirlenmesi
Z.DURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Bazı üretim parametrelerinin Malatya peynirinin fonksiyonel ve olgunlaşma özellikleri üzerine etkisi
B.KARATEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Arapgir'de yetiştirilen Karaoğlan ve Aşık Beyazı üzümlerinden elde edilen şarapların fenol bileşikleri ve aroma maddelerinin belirlenmesi
N.KOCABEY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013
-
Beyaz peynir üretiminde kullanılan bazı laktik asit bakterilerinin proteoliz, ACE-inhibisyon aktivitesi ve aroma oluşumuna etkilerinin belirlenmesi
D.ŞAHİNGİL(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Yağı azaltılmış eritme peyniri üretiminde inülin kullanımıyla peynirin fonksiyonel özelliklerinin geliştirilmesi
O.SERACETTİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Kuru kayısıların fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine depo koşullarının etkileri
B.KILINÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010