Akademik Unvanlar
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2009 Araştırma Görevlisi Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1999 - 2003 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2002 Araştırma Görevlisi
National University of Ireland, University College Cork
-
1996 - 1999 Araştırma Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2013 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2016 - 2018 Dekan
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Çift Anadal Araştırma ve Deneme Metodları
-
Lisans Çift Anadal Peynir Biliminin Temelleri
-
Lisans Gıda Analizleri Lab
-
Lisans Yandal Fermente Gıdalar
-
Lisans Gıda Müh Lab Teknikleri
-
Lisans Gıda Müh Tasarım
-
Lisans Süt İşleme Teknolojisi
-
Lisans Temel İşlemler Lab
-
Lisans Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat
-
Lisans Gıda Analizleri
-
Lisans Çift Anadal Gıdalara Duyusal Analiz Metotları
-
Lisans Özel Gıdalar
-
Lisans Çift Anadal Araştırma ve Deneme Metodları
-
Lisans Gıda Müh Lab Teknikleri
-
Lisans Gıda Analizleri
-
Lisans Çift Anadal Peynir Biliminin Temelleri
-
Lisans Özel Gıdalar
-
Lisans Gıda ANALİZLERİ lABORATUARI
-
Lisans Yandal Fermente Gıdalar
-
Lisans Gıda Analizleri
-
Lisans Duyusal Analiz
-
Lisans Süt İşleme Teknolojisi
-
Lisans Yandal Gıda Reolojisi
-
Lisans Fermente Süt Ürünleri
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuarı
-
Lisans Çift Anadal Araştırma ve Deneme Metodları
-
Lisans Yandal Süt Biyokimyası
-
Lisans Çift Anadal Peynir Biliminin Temelleri
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuarı
-
Lisans Yandal Gıdalarda Aroma Oluşumu ve Aroma Kimyası
-
Lisans Özel Gıdalar
-
Lisans Fermente Süt Ürünleri
-
Lisans Süt İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat
-
Lisans Duyusal Analizler
-
Lisans Çift Anadal Fermente Gıdalar
-
Lisans Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat
-
Lisans Temek İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Duyusal Analizler
-
Lisans Çift Anadal Araştırma ve Deneme Metotları
-
Lisans Gıda Ambalajlama ve Depolama
-
Lisans Süt İşleme Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Peynir Biliminin Temelleri
-
Lisans Özel Gıdalar Teknolojisi
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Fermente Süt Ürünleri
Yönetilen Tezler
-
Arapgir Mor Reyhan çayı ve şerbetinin üretim olanaklarının araştırılması
İ.YİĞİTVAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Deve kimozini ve şirden mayası karışımının beyaz peynirin bazı kalite özelliklerine etkilerinin araştırılması
P.GÜMÜŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Beyaz peynir üretiminde ve olgunlaştırılmasında deve kimozininin kullanım olanaklarının araştırılması ve buzağı renneti ile karşılaştırılması
S.ERGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Malatya ve elazığ illerinde yetiştirilen bazı üzüm çeşitlerinin organik asit, şeker ve fenolik madde bileşikleri ile antioksidan aktivitelerinin belirlenmesi
Z.DURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Bazı üretim parametrelerinin Malatya peynirinin fonksiyonel ve olgunlaşma özellikleri üzerine etkisi
B.KARATEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Arapgir'de yetiştirilen Karaoğlan ve Aşık Beyazı üzümlerinden elde edilen şarapların fenol bileşikleri ve aroma maddelerinin belirlenmesi
N.KOCABEY(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Beyaz peynir üretiminde kullanılan bazı laktik asit bakterilerinin proteoliz, ACE-inhibisyon aktivitesi ve aroma oluşumuna etkilerinin belirlenmesi
D.ŞAHİNGİL(Öğrenci), Doktora, 2012 -
Yağı azaltılmış eritme peyniri üretiminde inülin kullanımıyla peynirin fonksiyonel özelliklerinin geliştirilmesi
O.SERACETTİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Kuru kayısıların fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine depo koşullarının etkileri
B.KILINÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010