Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (17)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
Scopus (17)
TRDizin (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

1. Enkapsüle karvakrol içeren hamurun kızartılmasında kullanılan ayçiçeği yağında 5-Hidroksimetilfurfural miktarının belirlenmesi

2 nd International Eurasian Conferance on Science Engineering and Technology, 7 - 09 Ekim 2020, ss.159, (Tam Metin Bildiri)

2. Süt, meyve suyu ve besiyeri ortamlarında D-limonenin antibakteriyel etkisinin belirlenmesi

2 ND International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, 7 - 09 Ekim 2020, ss.23, (Tam Metin Bildiri)

3. Kekik Uçucu Yağının Standart Antimikrobiyal (Tetrasiklin) ile Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi

3.International Conference on Agriculture,Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

4. Farklı olgunluklardaki iki kayısı (Prunus armenaica L.) çeşidinin antioksidan özelliklerindeki değişimin belirlenmesi

3.International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

5. Comparison of Antimicrobial Activity of Aloe vera oil own and loaded into Hydrogel

3.International Conference on Agriculture,Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

6. Farklı Olgunluklardaki İki Kayısı (Prunus Armenaica L.) ÇeşidininAntioksidan Özelliklerindeki Değişimin Belirlenmesi

ICAFOB 2019 3.International Conferance on Agriculture, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

7. Enkapsüle Propolisin Antimikrobiyal Aktivitesi

ICAFOP 2019, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1378, (Özet Bildiri)

8. Chemical composition of Essential Oil of Mentha x piperita L. Grown in Malatya, Turkey.

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.247, (Özet Bildiri)

9. Green Sythesis and Antibacterial Effect of Silver Nanoparticles

International Conference on Physical Chemistry and Functional Materials, Elazığ, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2018, ss.182, (Özet Bildiri)

10. Determination of Antimicrobial Activity of Essential Oil of Mentha x piperita L.

International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.246, (Özet Bildiri)

11. Maviyemiş (Vaccinium myrtillus) Meyvesinin Kimyasal Kompozisyonu ve Fonksiyonel Özellikleri

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies-ICAFOF 2018, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.83, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Pomelo (Citrus maxima Burm. Merrill) Uçucu Yağının Antimikrobiyal Aktivitesinin Belirlenmesi

2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies-ICAFOF 2018, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.85, (Özet Bildiri)

13. Farklı Olgunluk Dönemlerindeki Kayısıların Farklı Tabakalarında (dış, orta ve iç) Fenolik Bileşenlerin, Organik Asit ve Şekerlerin Dağılımı

2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. Effect of Encapsulated Starter Cultures Usage and Heat Treatment on Lipid Oxidation of Sucuk: A Turkish Sausage

International Advanced Researches and Engineering Congress, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

15. LİMON ESANSİYEL YAĞININ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ

International symposium on medicinal, aromatic and dye plants, 5 - 07 Ekim 2017, ss.61, (Özet Bildiri)

16. Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

18. D carvone eklenmiş geleneksel cam iyonomer simanların antibaktariyel etkisinin değerlendirilmesi

XIV International congress of Turkish Orthodontic Society, 25 - 29 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)

19. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822, (Özet Bildiri)

21. Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444, (Özet Bildiri)

22. Uçucu Yağların Mikroenkapsülasyonu

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)

23. Yağ yapılandırmada kullanılabilecek yeni teknoloji: Organojelasyon

YABİTED 1. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

46

Yayın (WoS)

17

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

113

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

104

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

4

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

10

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları