Makaleler
21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (17)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
Scopus (17)
TRDizin (5)
2. Bioaccessibility of 5-hydroxymethylfurfural in fruit molasses using an in vitro digestion model and risk assessment based on molasses consumption in Turkiye
Food Additives and Contaminants - Part A
, cilt.42, sa.11, ss.1479-1493, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Hastane patojenlerinin ticari uçucu yağlara karşı hassasiyetlerinin belirlenmesi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.4, ss.716-723, 2019 (AHCI, Scopus, TRDizin)
14. Effect of fruit maturity level on quality, sensory properties and volatile composition of two common apricot (Prunus armeniaca L.) varieties
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.55, sa.7, ss.2671-2678, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
16. Synthesis and characterization of acrylamide-based copolymeric hydrogel-silver composites: Antimicrobial activities and inhibition kinetics against E-coli
INTERNATIONAL JOURNAL OF POLYMERIC MATERIALS AND POLYMERIC BIOMATERIALS
, cilt.66, sa.18, ss.934-942, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
19. VOLATILE COMPOSITION, ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF HERBAL PLANTS USED IN THE MANUFACTURE OF VAN HERBY (OTLU) CHEESE
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.38, sa.4, ss.1716-1725, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
24
7. Enkapsüle Propolisin Antimikrobiyal Aktivitesi
ICAFOP 2019, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1378, (Özet Bildiri)
8. Chemical composition of Essential Oil of Mentha x piperita L. Grown in Malatya, Turkey.
International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.247, (Özet Bildiri)
9. Green Sythesis and Antibacterial Effect of Silver Nanoparticles
International Conference on Physical Chemistry and Functional Materials, Elazığ, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2018, ss.182, (Özet Bildiri)
10. Determination of Antimicrobial Activity of Essential Oil of Mentha x piperita L.
International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.246, (Özet Bildiri)
13. Farklı Olgunluk Dönemlerindeki Kayısıların Farklı Tabakalarında (dış, orta ve iç) Fenolik Bileşenlerin, Organik Asit ve Şekerlerin Dağılımı
2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
16. Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
17. Sarı Kantaron Hypericum Perforatum L Uçucu Yağının Ticari Kreme Katılması Suretiyle Antimikrobiyal Aktivitesinin Araştırılması
12. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-2016), İzmir, Türkiye, 23 - 26 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
18. D carvone eklenmiş geleneksel cam iyonomer simanların antibaktariyel etkisinin değerlendirilmesi
XIV International congress of Turkish Orthodontic Society, 25 - 29 Ekim 2014, (Tam Metin Bildiri)
19. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822, (Özet Bildiri)
20. Esansiyel yağ ve standart antimikrobiyallerin etkileşim şekillerinin belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
21. Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444, (Özet Bildiri)
22. Uçucu Yağların Mikroenkapsülasyonu
YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
23. Yağ yapılandırmada kullanılabilecek yeni teknoloji: Organojelasyon
YABİTED 1. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
24. Geleneksel tıpta yaygın kullanılan bitki ekstarkatlarının antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)