Sınav 6
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAVI CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAVI CEVAP ANAHTARI
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAV SORULARI
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAVI CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAVI CEVAP ANAHTARI
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022
Tez Dosyaları 2
Karadut meyvesinin antimikrobiayl aktivitesinin ve bileşenlerinin belirlenmesi
Isıl işlem görmüş sucuk benzeri et ürününün kalitesinin iyileştirilmesinde enkapsüle starter kültür kullanımı