Duyurular & Dokümanlar

Sınav 6

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAVI CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAVI CEVAP ANAHTARI


2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI


2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAV SORULARI


2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAV SORULARI


2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAVI CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAVI CEVAP ANAHTARI


2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV SORULARI


Tez Dosyaları 2

Karadut meyvesinin antimikrobiayl aktivitesinin ve bileşenlerinin belirlenmesi
Isıl işlem görmüş sucuk benzeri et ürününün kalitesinin iyileştirilmesinde enkapsüle starter kültür kullanımı