SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hastane patojenlerinin ticari uçucu yağlara karşı hassasiyetlerinin belirlenmesi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.4, ss.716-723, 2019 (AHCI)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Enkapsüle Propolisin Antimikrobiyal Aktivitesi
ICAFOP 2019, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.1378
Chemical composition of Essential Oil of Mentha x piperita L. Grown in Malatya, Turkey.
International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.247
Green Sythesis and Antibacterial Effect of Silver Nanoparticles
International Conference on Physical Chemistry and Functional Materials, Elazığ, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2018, ss.182
Determination of Antimicrobial Activity of Essential Oil of Mentha x piperita L.
International Conference on Agriculture, Forest, Food, Veterinary Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.246
Farklı Olgunluk Dönemlerindeki Kayısıların Farklı Tabakalarında (dış, orta ve iç) Fenolik Bileşenlerin, Organik Asit ve Şekerlerin Dağılımı
2nd International Conference onAgriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017
Sarı Kantaron Hypericum Perforatum L Uçucu Yağının Ticari Kreme Katılması Suretiyle Antimikrobiyal Aktivitesinin Araştırılması
12. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-2016), İzmir, Türkiye, 23 - 26 Ağustos 2016
D carvone eklenmiş geleneksel cam iyonomer simanların antibaktariyel etkisinin değerlendirilmesi
XIV International congress of Turkish Orthodontic Society, 25 - 29 Ekim 2014
Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822
Esansiyel yağ ve standart antimikrobiyallerin etkileşim şekillerinin belirlenmesi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444
Uçucu Yağların Mikroenkapsülasyonu
YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012
Yağ yapılandırmada kullanılabilecek yeni teknoloji: Organojelasyon
YABİTED 1. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012
Geleneksel tıpta yaygın kullanılan bitki ekstarkatlarının antimikrobiyal aktivitelerinin belirlenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011