Makaleler
16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
Scopus (15)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1. POSTBİYOTİKLER: KAVRAMLAR VE POTANSİYEL UYGULAMALAR
1. Gıda Mikrobiyoloji Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 Eylül 2023, (Özet Bildiri)
2. Changes in volatiles, antioxidant activity and proteolysis of cheese as affected by plants addition
Innovations in Food Science and Human Nutrition, Roma, İtalya, 13 - 15 Eylül 2018, (Özet Bildiri)
3. Determination of Some Quality Characteristics of Cheese with Addition of some plants Dill, Garlic, Grape Seed and Flaxseed
INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)