-
2020 - Devam Ediyor Malatya kayısısının ayırt edici özelliklerinin kimyasal bileşim analiz verisi tabanlı makine öğrenmesi yoluyla belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
DURMAZ G. (Yürütücü), SARITEPE Y., BOZANOĞLU F., ERDOĞAN A., HAYALOĞLU A. A., KARABULUT İ., et al.
-
2020 - 2023 Kayısı Çekirdeği Soğuk Pres Kekinden Katma Değeri Yüksek Ürünler(Kahve, Ezme, Zar tozu) Elde Edilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Ergül S., Yıldız O., Şahingil D., Hayaloğlu A. A. (Yürütücü)
-
2020 - 2023 ALOE VERA İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEFİR ÜRETİMİ VE DEPOLAMA SÜRESİNCE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2020 - 2022 Kızılcık Meyvesi İlavesiyle Yoğurdun Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Zenginleştirilmesi
-
2019 - 2022 Kayısı Çekirdeği Yağı ve Protein Ekstraksiyonunun Optimize Edilmesi ve Kayısı Çekirdeğinin Biyoaktif ve Teknofonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
HAYALOĞLU A. A. (Yürütücü), YİĞİTVAR İ., AYDIN Ç. M., ALKAN G., ERGÜL S., ŞAHİNGİL D., et al.
-
2018 - 2021 Yüksek Kolesterollü Diyetle Beslenen Ratlarda Reyhan Ekstraktı ve Esansiyel Yağının Lipid Metabolizması Üzerine Etkileri
-
2018 - 2021 Model Peynirde Peynir Bulamacı İlavesinin Proteoliz ve Bioaktif Peptit Oluşumuna Etkisinin Belirlenmesi
-
2018 - 2020 Bazı Mayaların Beyaz Peynirde Uçucu Aroma Bileşikleri ve Proteoliz Düzeyine Katkısı ile Biyoaktif Peptit Üretme Performanslarının Belirlenmesi
-
2018 - 2020 Malatya İlinde Yetiştirilen Bazı Kayısı Çeşitlerine ait Çekirdek Protein Hidrolizatlarının Biyoaktivitelerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Diyabetik Ratlarda Reyhan Sulu Ekstraktı ve Esansiyel Yağının Anti-Diyabetik Aktivitesinin Araştırılması
-
2016 - 2019 BAZI PEYNİR ÇEŞİTLERİNDE PROTEOZİL SEVİYESİ VE ACE AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLERİN KARŞILAŞTIRILMASI
-
2017 - 2018 Uluslar arası Tıbbi Aromatik ve Boya Bitkileri Sempozyumu
-
2015 - 2018 GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA İŞLEME VE KROMATOGRAFİ LABORATUVARININ GÜÇLENDİRİLMESİ
-
2015 - 2018 MODEL PEYNİRDE BİYOAKTİF PEPTİT OLUŞUMUNUN ARAŞTIRILMASI VE PEPTİTLERİN MALDI-TOF-MS İLE TANIMLANMASI
-
2016 - 2017 ARAPGİR MOR REYHAN ÇAYI VE ŞERBETİNİN ÜRETİM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
-
2014 - 2017 Kaşar peyniri üretiminde sonikasyon uygulaması ile zayıflatılmış starter olmayan Laktobasillerin peynirin olgunlaşması ve kalitesi üzerine etksis
-
2014 - 2016 DEVE KİMOZİNİ VE ŞİRDEN MAYASI KARIŞIMININ BEYAZ PEYNİRİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2012 - 2014 Malatya da yetiştirilen bazı kiraz Prunus avium L çeşitlerinin fenol bileşikleri organik asit şeker ve aroma maddeleri yönünden karakterizasyonu