Non Academic Experience
-
2022 - Continues Akademik Danışman
Technology Development Zone, KUVARS FİTO KOZMETİK DOĞAL GIDA TAKVİYELERİ VE İTRİYAT ÜRN.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ , Üretim
Courses
-
Undergraduate Gıda Katkı Maddeleri
-
Undergraduate GIDA KATKI MADDELERİ
-
Undergraduate GENEL MİKROBİYOLOJİ
-
Undergraduate EKMEK VE MAKARNA TEKNOLOJİSİ
-
Undergraduate HUBUBAT TEKNOLOJİSİ
-
Postgraduate HUBUBAT KİMYASI
-
Undergraduate TEMEL İİŞLEMLER LABORATUVARI
-
Undergraduate GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
-
Postgraduate Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
-
Undergraduate GIDA ANALİZLERİ LABORATUVARI
-
Undergraduate BAHARAT BİLİMİ
-
Undergraduate GIDA AMBALAJLAMA
-
Undergraduate BESLENME
-
Postgraduate HUBUBAT KİMYASI
-
Undergraduate BESLENME
-
Undergraduate GIDA ANALİZLERİ LAB.
-
Undergraduate GIDA AMBALAJLAMA
-
Undergraduate HUBUBAT TEKNOLOJİSİ
-
Undergraduate TEMEL İŞLEMLER LAB.
Advising Theses
-
Çeşitli Baklagil Un İlavesinin Ekmek Kalitesine Etkisinin Değerlendirilmesi
Gökbulut İ. (Consultant)
E.Atalay(Student), Postgraduate, Continues -
Meyan kökünden karbon kuantum noktacık (KKN) eldesi ve karakterizasyonu
Gökbulut İ. (Consultant)
S.Bingül(Student), Postgraduate, Continues -
“Alıç (Crataegus Orientalis) Meyvesi Fenolikleri ile Probiyotik Bakteri Co-Enkapsülasyonu: in vitro Gastrointestinal Koşulların Canlılık Üzerine Etkisinin Belirlenmesi ve Fonksiyonel Bir Üründe Kullanılması
Gökbulut İ. (Consultant)
F.Sezer(Student), Doctorate, Continues -
Farklı buğday çeşitleri ve un özelliklerinin erişte kalitesine etkisinin araştırılması
Gökbulut İ. (Consultant)
P.DÖLEK(Student), Doctorate, 2022 -
Enkapsüle propolisin fonksiyonel gıda üretiminde kullanılması
Gökbulut İ. (Consultant)
-
Zein–kazein ile kapsüllenmiş nane uçucu yağının antioksidan ve antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi
Gökbulut İ. (Consultant)
S.AYÇA(Student), Postgraduate, 2019 -
Mikroenkapsüle biberiye esansiyel (uçucu) yağının ın vıtro antioksidan etkisinin incelenmesi
F.SEZER(Student), Postgraduate, 2016 -
Portakal kabuğu tozunun bisküvi hamuru ve bisküvi kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
F.CAN(Student), Postgraduate, 2015