Akademi Dışı Deneyim
-
2022 - Devam Ediyor Akademik Danışman
Teknoloji Geliştirme Bölgesi, KUVARS FİTO KOZMETİK DOĞAL GIDA TAKVİYELERİ VE İTRİYAT ÜRN.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ , Üretim
-
2022 - Devam Ediyor Akademik Danışmanlık
KUVARS FİTO KOZMETİK DOĞAL GIDA TAKVİYELERİ VE İTRİYAT ÜRN.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ
-
1996 - 1997 Gıda Mühendisi
Marsüt Kayısı İşletmesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Lisans GIDA KATKI MADDELERİ
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ
-
Lisans EKMEK VE MAKARNA TEKNOLOJİSİ
-
Lisans HUBUBAT TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans HUBUBAT KİMYASI
-
Lisans TEMEL İİŞLEMLER LABORATUVARI
-
Lisans GENEL MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI
-
Yüksek Lisans Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
-
Lisans GIDA ANALİZLERİ LABORATUVARI
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Tasarım
-
Lisans Çift Anadal Hububat Kimyası
-
Lisans BAHARAT BİLİMİ
-
Lisans Beslenme
-
Lisans Temel İşlemler Lab.
-
Lisans GIDA AMBALAJLAMA
-
Lisans Çift Anadal Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
-
Lisans Gıda Ambalajlama
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans BESLENME
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Lisans Ekmek ve Makarna Teknolojisi
-
Lisans Hububat Teknolojisi
-
Lisans Baharat Bilimi
-
Lisans Gıda Ambalajlama
-
Lisans Beslenme
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Gıda Katkı Maddeleri
-
Lisans Baharat Bilimi
-
Lisans Hububat Teknolojisi
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Hububat Teknolojisi
-
Yüksek Lisans HUBUBAT KİMYASI
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans BESLENME
-
Lisans GIDA ANALİZLERİ LAB.
-
Lisans Çift Anadal Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
-
Lisans Gıda Ambalajlama
-
Lisans GIDA AMBALAJLAMA
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Beslenme
-
Lisans Çift Anadal Hububat Kimyası
-
Lisans Gıda Ambalajlama
-
Lisans Çift Anadal Hububat Kimyası
-
Lisans Çift Anadal Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
-
Lisans Beslenme
-
Lisans HUBUBAT TEKNOLOJİSİ
-
Lisans TEMEL İŞLEMLER LAB.
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Çift Anadal Hububat Kimyası
-
Lisans Gıda Ambalajlama
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Hububat Teknolojisi
-
Lisans Temel İşlemler Laboratuvarı
-
Lisans Beslenme
-
Lisans Yandal GIıdalarda Biyokimyasal Değişimler
-
Lisans Çift Anadal Gıda Katkıları ve Endüstriyel Uygulamaları
-
Lisans Yandal Gıdalarda Nanoteknoloji Uygulamaları
-
Lisans Hububat Teknolojisi
-
Lisans Gıda Analizleri Lab.
Yönetilen Tezler
-
Meyan kökünden karbon kuantum noktacık (KKN) eldesi ve karakterizasyonu
Gökbulut İ. (Danışman)
S.Bingül(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Çeşitli Baklagil Un İlavesinin Ekmek Kalitesine Etkisinin Değerlendirilmesi
Gökbulut İ. (Danışman)
E.Atalay(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
“Alıç (Crataegus Orientalis) Meyvesi Fenolikleri ile Probiyotik Bakteri Co-Enkapsülasyonu: in vitro Gastrointestinal Koşulların Canlılık Üzerine Etkisinin Belirlenmesi ve Fonksiyonel Bir Üründe Kullanılması
Gökbulut İ. (Danışman)
F.Sezer(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Farklı buğday çeşitleri ve un özelliklerinin erişte kalitesine etkisinin araştırılması
Gökbulut İ. (Danışman)
P.DÖLEK(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Enkapsüle propolisin fonksiyonel gıda üretiminde kullanılması
Gökbulut İ. (Danışman)
-
Zein–kazein ile kapsüllenmiş nane uçucu yağının antioksidan ve antimikrobiyal özelliklerinin belirlenmesi
Gökbulut İ. (Danışman)
S.AYÇA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Mikroenkapsüle biberiye esansiyel (uçucu) yağının ın vıtro antioksidan etkisinin incelenmesi
F.SEZER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Portakal kabuğu tozunun bisküvi hamuru ve bisküvi kalitesi üzerine etkilerinin incelenmesi
F.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015