Desteklenen Projeler
-
2020 - Devam Ediyor Malatya kayısısının ayırt edici özelliklerinin kimyasal bileşim analiz verisi tabanlı makine öğrenmesi yoluyla belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURMAZ G. (Yürütücü), SARITEPE Y., BOZANOĞLU F., ERDOĞAN A., HAYALOĞLU A. A., KARABULUT İ., et al.
-
2020 - 2022 Çeşitli meyve ve sebzelerin antioksidan niteliklerinin saptanması için geleneksel yöntemlere alternatif elektrokimyasal yöntem geliştirilmesi
-
2019 - 2021 Oleojelasyon ile Ruşeym Yağının Fonksiyonel Özelliklerinin Geliştirilmesi
-
2019 - 2021 Tereyağı Üretiminde Atık Olarak Ortaya Çıkan Yayıkaltı Suyunun Ruşeym Yağının Enkapsülasyonunda Kullanımının Araştırılması
-
2015 - 2020 MİKRONİZE EDİLMİŞ ŞEKER PANCARI LİFİNİN HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2016 - 2018 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN AR-GE OLANAKLARI VE LABORATUVAR GÜVENLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ
-
2015 - 2018 “Dondurularak Kurutulan Mikroenkapsüle Ceviz Yağında Timol ve Karvakrol’ün Antioksidan Etkisinin Araştırılması”
-
2015 - 2017 Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Et Ürününün Kalitesinin İyileştirilmesinde Enkapsüle Starter Kültür Kullanımı
-
2014 - 2017 Yüksek Kaliteli Kuru Kayısı Üretimi için Kükürtleme Kurutma ve Depolama Sistemlerinin Geliştirilmesi