Desteklenen Projeler
9
-
2020 - Devam Ediyor Malatya kayısısının ayırt edici özelliklerinin kimyasal bileşim analiz verisi tabanlı makine öğrenmesi yoluyla belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
DURMAZ G. (Yürütücü), SARITEPE Y., BOZANOĞLU F., ERDOĞAN A., HAYALOĞLU A. A., KARABULUT İ., et al.
-
2020 - 2022 Çeşitli meyve ve sebzelerin antioksidan niteliklerinin saptanması için geleneksel yöntemlere alternatif elektrokimyasal yöntem geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
BİLENLER KOÇ T. (Yürütücü), KARABULUT İ., KUYUMCU SAVAN E.
-
2019 - 2021 Oleojelasyon ile Ruşeym Yağının Fonksiyonel Özelliklerinin Geliştirilmesi
-
2019 - 2021 Tereyağı Üretiminde Atık Olarak Ortaya Çıkan Yayıkaltı Suyunun Ruşeym Yağının Enkapsülasyonunda Kullanımının Araştırılması
-
2015 - 2020 MİKRONİZE EDİLMİŞ ŞEKER PANCARI LİFİNİN HAMUR VE EKMEK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2016 - 2018 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN AR-GE OLANAKLARI VE LABORATUVAR GÜVENLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ
-
2015 - 2018 “Dondurularak Kurutulan Mikroenkapsüle Ceviz Yağında Timol ve Karvakrol’ün Antioksidan Etkisinin Araştırılması”
-
2015 - 2017 Isıl İşlem Görmüş Sucuk Benzeri Et Ürününün Kalitesinin İyileştirilmesinde Enkapsüle Starter Kültür Kullanımı
-
2014 - 2017 Yüksek Kaliteli Kuru Kayısı Üretimi için Kükürtleme Kurutma ve Depolama Sistemlerinin Geliştirilmesi