Akademik Ünvanlar
2
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2
-
2010 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2017 Bölüm Başkanı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
72
-
Lisans
Yağ İşleme Teknolojisi
Gıda Kimyası
Enstrumental Gıda Analizleri
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Gıda Kimyası
Yağ İşleme Teknolojisi
Gıda Mühendisliğine Giriş
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Enstrumental Gıda Analizleri
Enstrumental Gıda Analizleri
Yağ İşleme Teknolojisi
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Gıda Kimyası
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Gıda Kimyası
Enstrumental Gıda Analizleri
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Analizleri Laboratuvarı
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Kimyası
Enstrumental Gıda Analizleri
-
Lisans Çift Anadal
Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
Uzmanlık Alan Dersleri
Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
Uzmanlık Alan Dersleri
Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
İleri Yağ Kimyası
İleri Gıda Analizleri
Uzmanlık Alan Dersleri
Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
İleri Gıda Analizleri
Uzmanlık Alan Dersleri
Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
İleri Yağ Kimyası
Baklagil ve Yağlı Tohum İşleme Teknolojisi
Uzmanlık Alan Dersleri
İleri Gıda Analizleri
Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
Baklagil ve Yağlı Tohum İşleme Teknolojisi
-
Lisans Yandal
Tez Yönetimi (Doktora(
Yağ Modifikasyon Teknikleri
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Gıdalarda Nanoteknoloji Uygulamaları
Lipitlerin Fiziksel Özellikleri
Uzmanlık Alan Dersleri (Doktora(
Yağ Modifikasyon Teknikleri
Lipitlerin Fiziksel Özellikleri
Uzmanlık Alan Dersleri (Doktora(
Tez Yönetimi (Doktora(
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Gıdalarda Nanoteknoloji Uygulamaları
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Tez Yönetimi (Doktora(
Lipitlerin Fiziksel Özellikleri
Uzmanlık Alan Dersleri (Doktora(
Kromatografik Gıda Analizleri
Yağ Modifikasyon Teknikleri
Kromatografik Gıda Analizleri
Tez Yönetimi (Doktora(
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Lipitlerin Fiziksel Özellikleri
Yönetilen Tezler
5
-
Isıl işlem görmüş sucuk benzeri et ürününün kalitesinin iyileştirilmesinde enkapsüle starter kültür kullanımı
T.BİLENLER(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Isıl işlem gören bazı et ürünlerinin lipit fraksiyonlarında meydana gelen bazı değişimlerin belirlenmesi
K.ŞİŞLİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Portakal kabuğu yağı ilavesinin rafine zeytinyağının oksidatif stabilitesi ve duyusal özelliklerine etkisinin belirlenmesi
D.BURCU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Farklı hayvan sütlerinden üretilen tereyağlarının lipit kısmında bazı bileşen farklıklarının belirlenmesi
H.AYDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Otlu peynire katılan önemli ot türlerinin antimikrobiyel, antioksidan etkileri, aroma profili ve bazı kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Ş.DAĞDELEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010