Akademik Unvanlar
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2010 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2013 - 2017 Bölüm Başkanı
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Çift Anadal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
-
Lisans Yandal Tez Yönetimi (Doktora(
-
Lisans Yandal Yağ Modifikasyon Teknikleri
-
Lisans Yağ İşleme Teknolojisi
-
Lisans Yandal Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Çift Anadal Uzmanlık Alan Dersleri
-
Lisans Yandal Gıdalarda Nanoteknoloji Uygulamaları
-
Lisans Çift Anadal Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
-
Lisans Yandal Lipitlerin Fiziksel Özellikleri
-
Lisans Enstrumental Gıda Analizleri
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Yandal Uzmanlık Alan Dersleri (Doktora(
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Lisans Gıda Mühendisliğinde Tasarım I
-
Lisans Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Yandal Yağ Modifikasyon Teknikleri
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Yandal Lipitlerin Fiziksel Özellikleri
-
Lisans Yandal Uzmanlık Alan Dersleri (Doktora(
-
Lisans Yağ İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Lisans Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Yandal Tez Yönetimi (Doktora(
-
Lisans Enstrumental Gıda Analizleri
-
Lisans Yandal Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
-
Lisans Yandal Gıdalarda Nanoteknoloji Uygulamaları
-
Lisans Çift Anadal Uzmanlık Alan Dersleri
-
Lisans Çift Anadal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
-
Lisans Çift Anadal Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
-
Lisans Çift Anadal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
-
Lisans Yandal Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Yandal Tez Yönetimi (Doktora(
-
Lisans Çift Anadal İleri Yağ Kimyası
-
Lisans Yandal Lipitlerin Fiziksel Özellikleri
-
Lisans Enstrumental Gıda Analizleri
-
Lisans Yandal Uzmanlık Alan Dersleri (Doktora(
-
Lisans Yağ İşleme Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal İleri Gıda Analizleri
-
Lisans Yandal Kromatografik Gıda Analizleri
-
Lisans Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Uzmanlık Alan Dersleri
-
Lisans Yandal Yağ Modifikasyon Teknikleri
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Çift Anadal Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
-
Lisans Çift Anadal İleri Gıda Analizleri
-
Lisans Çift Anadal Uzmanlık Alan Dersleri
-
Lisans Yandal Kromatografik Gıda Analizleri
-
Lisans Yandal Tez Yönetimi (Doktora(
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Yandal Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Enstrumental Gıda Analizleri
-
Lisans Çift Anadal Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
-
Lisans Çift Anadal İleri Yağ Kimyası
-
Lisans Yandal Lipitlerin Fiziksel Özellikleri
-
Lisans Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Çift Anadal Baklagil ve Yağlı Tohum İşleme Teknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Lisans Çift Anadal Uzmanlık Alan Dersleri
-
Lisans Gıda Analizleri Laboratuvarı
-
Lisans Enzim Bilimi ve Teknolojisi
-
Lisans Gıda Mühendisliğine Giriş
-
Lisans Çift Anadal İleri Gıda Analizleri
-
Lisans Çift Anadal Tez Yönetimi (Yüksek Lisans)
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Enstrumental Gıda Analizleri
-
Lisans Çift Anadal Baklagil ve Yağlı Tohum İşleme Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Isıl işlem görmüş sucuk benzeri et ürününün kalitesinin iyileştirilmesinde enkapsüle starter kültür kullanımı
T.BİLENLER(Öğrenci), Doktora, 2017 -
Isıl işlem gören bazı et ürünlerinin lipit fraksiyonlarında meydana gelen bazı değişimlerin belirlenmesi
K.ŞİŞLİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Portakal kabuğu yağı ilavesinin rafine zeytinyağının oksidatif stabilitesi ve duyusal özelliklerine etkisinin belirlenmesi
D.BURCU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Farklı hayvan sütlerinden üretilen tereyağlarının lipit kısmında bazı bileşen farklıklarının belirlenmesi
H.AYDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Otlu peynire katılan önemli ot türlerinin antimikrobiyel, antioksidan etkileri, aroma profili ve bazı kimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Ş.DAĞDELEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010