Öğr.Gör. SEVİL ERGÜL
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İnönü Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Farklı Yöntemlerle Kurutulan Atık Mısır Kabuklarının Renk ve Fizikokimyasal Özellikleri ile Toplam Fenolik İçerik ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
Öztürk F. S.
,
Ergül S.
8. International Palandöken Scientific Studies Congress, Erzurum, Türkiye, 9 - 10 Mart 2024, ss.276-289
The levels of proteolysis and comparison of three methods on the determination of ACE-inhibition activity in different varieties of cheeses
HAYALOĞLU A. A.
,
ERGÜL S.
11th NIZO Dairy Conference, Ede, Hollanda, 8 - 11 Ekim 2019, ss.1
Determination of Some Quality Characteristics of Cheese with Addition of some plants Dill, Garlic, Grape Seed and Flaxseed
KANMAZ H.
,
Gökçe Y.
,
ERGÜL S.
,
YEL P. Ö.
,
ŞAHİNGİL D.
,
HAYALOĞLU A. A.
INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
3
Proje
4