Desteklenen Projeler
-
2020 - 2023 KAYISI, KAYISI PRES KEKİ VE ÇEŞNİLERLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ GRANOLA ÜRETİMİ VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2020 - 2023 Kayısı Çekirdeği Soğuk Pres Kekinden Katma Değeri Yüksek Ürünler(Kahve, Ezme, Zar tozu) Elde Edilmesi
-
2019 - 2022 Kayısı Çekirdeği Yağı ve Protein Ekstraksiyonunun Optimize Edilmesi ve Kayısı Çekirdeğinin Biyoaktif ve Teknofonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
HAYALOĞLU A. A. (Yürütücü), YİĞİTVAR İ., AYDIN Ç. M., ALKAN G., ERGÜL S., ŞAHİNGİL D., et al.
-
2016 - 2019 BAZI PEYNİR ÇEŞİTLERİNDE PROTEOZİL SEVİYESİ VE ACE AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLERİN KARŞILAŞTIRILMASI