Announcements & Documents

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/19/2022

GİRİŞ-LABORATUVAR TEKNİKLERİ

GİRİŞ-LABORATUVAR TEKNİKLERİ.p....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

3. BÖLÜM-GIDALARDA TUZ TAYİNİ

3. BÖLÜM-GIDALARDA TUZ TAYİNİ.p....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

7. BÖLÜM-İÇME VE KULLANMA SUYU ANALİZLERİ

7. BÖLÜM-İÇME VE KULLANMA SUYU ....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

1. BÖLÜM-GIDALARDAN ÖRNEK ALMA

1. BÖLÜM-GIDALARDAN ÖRNEK ALMA.p....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

5. BÖLÜM-GIDALARDA PROTEİN TAYİNİ

5. BÖLÜM-GIDALARDA PROTEİN TAYİ....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

8. BÖLÜM-GIDALARDA ASKORBİK ASİT TAYİNİ

8. BÖLÜM-GIDALARDA ASKORBİK ASİ....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

9. BÖLÜM-GIDALARDA İSTENMEYEN KATKILARI SAPTAMA

9. BÖLÜM-GIDALARDA İSTENMEYEN KA....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

4. BÖLÜM-GIDALARDA YAĞ TAYİNİ

4. BÖLÜM-GIDALARDA YAĞ TAYİNİ.....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

6. BÖLÜM-GIDALARDA ŞEKER TAYİNİ

6. BÖLÜM-GIDALARDA ŞEKER TAYİNI....pdf Creative Commons License

Gıda Analizleri Dersi Ders Notları
Lecture Note
10/17/2022

2. BÖLÜM-GIDALARDA NEM VE TOPLAM KURU MADDE TAYİNİ

2. BÖLÜM-GIDALARDA NEM VE TOPLAM ....pdf Creative Commons License