Supported Projects
-
2020 - Continues Çeşitli Baklagil Un İlavesinin Ekmek Kalitesine Etkisinin Değerlendirilmesi
-
2015 - Continues MİKROENKAPSÜLE UÇUCU YAĞLARIN ANTİOKSİDAN VE SİTOTOKSİK ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ
-
2019 - 2023 "Alıç Suyu ile Co-Enkapsüle Edilmiş Lactobacillus acidophilus'un in vitro Gastrointestinal Koşullarda ve Elma Suyunda Stabilitesinin Belirlenmesi"
-
2020 - 2022 Küresel ısınma senaryolarının bazı tıbbi ve aromatik bitkilerde uçucu yağ ve fenolik bileşik üzerine olan etkilerinin araştırılması
-
2019 - 2022 Kükürtlü Kayısının Sağlık Üzerine Etkilerinin İn Vitro ve İn Vivo Olarak İncelenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
VARDI N. (Executive), ATEŞ B., GÖKBULUT İ., YILDIZ A., ÖZHAN O., PARLAKPINAR H., et al.
-
2018 - 2019 Propolis Mikrokapsüllerinin Ekmek Kalitesi Üzerine Etkilerinin Araştırılması
-
2018 - 2019 Hastane Patojenlerinin Bazı Tıbbi Uçucu Yağlara Karşı Hassasiyetlerinin Araştırılması
-
2018 - 2019 Enkapsüle propolisin fonksiyonel gıda üretiminde kullanımı
-
2014 - 2019 ZEİN KAZEİN İLE KAPSÜLLENMİŞ NANE UÇUCU YAĞININ ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2015 - 2017 NATURAL TAZE VE GÜNKURUSU KAYISI JELİBONU ÜRETİMİNİN PATENTLENMESİ
-
2015 - 2017 Mikroenkapsüle Biberiye Uçucu Yağının İn Vitro ve İn Vivo Antioksidan Etkisi ve Farmakokinetik İncelenmesi
-
2014 - 2017 Yüksek Kaliteli Kuru Kayısı Üretimi için Kükürtleme Kurutma ve Depolama Sistemlerinin Geliştirilmesi