Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Kayısı çekirdeği pres keki protein izolatından nanofiber üretimi ve model gıdada uygulanması
-
2022 - 2024 Arapgir Mor Reyhanı Tohumunun Kimyasal ve Biyokimyasal Yönden Karakterizasyonu ve Peynir Ambalajında Antimikrobiyal Yenilebilir Film Üretme Potansiyelinin Araştırılması
-
2022 - 2023 Hidrojenle zenginleştirilmiş suyun erken laktasyon sürecindeki Gürcü keçi sütleri/kolostrum üzerine fizikokimyasal ve biyoaktif (Antioksidadif, antihipertansif) potansiyelleri üzerine etkisinin araştırılması (FCD-2022-3056)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şahingil D. (Yürütücü), Kanmaz H., Hayaloğlu A. A.