Desteklenen Projeler
-
2020 - 2022 Çeşitli meyve ve sebzelerin antioksidan niteliklerinin saptanması için geleneksel yöntemlere alternatif elektrokimyasal yöntem geliştirilmesi
-
2019 - 2022 Mikrokapsüle Karanfil Uçucu Yağının Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi Üzerine Farklı Duvar Materyal Kombinasyonlarının Etkisi
-
2019 - 2021 Tereyağı Üretiminde Atık Olarak Ortaya Çıkan Yayıkaltı Suyunun Ruşeym Yağının Enkapsülasyonunda Kullanımının Araştırılması
-
2019 - 2021 Ruşeym yağının Saccharomyces cerevisiae hücresi ile biyokapsülasyonu ve biyokapsüllerin karakterizasyonu
-
2018 - 2019 Hastane Patojenlerinin Bazı Tıbbi Uçucu Yağlara Karşı Hassasiyetlerinin Araştırılması