Announcements & Documents

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAVI CEVAP ANAHTARI
Exam
6/21/2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAVI CEVAP ANAHTARI

GM-lab final - cevap.doc Creative Commons License

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI
Exam
6/21/2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI

Gıda Mikrobiyolojisi Final Cevaplar....doc Creative Commons License

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAV SORULARI
Exam
6/21/2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAV SORULARI

Gıda Mikrobiyolojisi Bütünleme.doc Creative Commons License

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAV SORULARI
Exam
6/21/2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAV SORULARI

GM-lab final.doc Creative Commons License

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV SORULARI
Exam
6/21/2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV SORULARI

Gıda Mikrobiyolojisi Final.doc Creative Commons License

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAVI CEVAP ANAHTARI
Exam
6/21/2022

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAVI CEVAP ANAHTARI

Gıda Mikrobiyolojisi Bütünleme ceva....doc Creative Commons License

Thesis Documents

Karadut meyvesinin antimikrobiayl aktivitesinin ve bileşenlerinin belirlenmesi
Isıl işlem görmüş sucuk benzeri et ürününün kalitesinin iyileştirilmesinde enkapsüle starter kültür kullanımı