2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAVI CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAVI CEVAP ANAHTARI
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV CEVAP ANAHTARI
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAV SORULARI
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LABORATUVARI FİNAL SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ FİNAL SINAV SORULARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAVI CEVAP ANAHTARI
Sınav
21.06.2022
2021-2022 BAHAR DÖNEMİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ BÜTÜNLEME SINAVI CEVAP ANAHTARI
Tez Dosyaları
Karadut meyvesinin antimikrobiayl aktivitesinin ve bileşenlerinin belirlenmesi
Isıl işlem görmüş sucuk benzeri et ürününün kalitesinin iyileştirilmesinde enkapsüle starter kültür kullanımı