Supported Projects
-
2021 - 2023 Termosonikasyon İle Muamele Edilen Mor Soğan (allium Cepa L.) Suyunun Yanıt Yüzey Metodu Ve Yapay Sinir Ağı İle Optimizasyonu Ve İn Vitro Antidiyabetik, Antihipertansif, Antimikrobiyal, Antikanserojen Ve Biyoerişilebilirliğinin Değerlendirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
-
2020 - 2022 Bazı Kayısı Çeşitlerinin Reçel ve Marmelat İşlemeye Uygunluklarının Belirlenmesi
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Çelik B., Levent O. (Executive), Kaplan M.(Executive), Eskigün S.(Executive), Yaman R.(Executive), Öztürk K.(Executive)
-
2015 - 2017 Malatya kayısılarından elde edilen kayısı soslarının fiziksel, kimyasal, uçucu organik bileşikler ve reolojik özellikleri üzerine proses koşullarının etkisi
-
2013 - 2016 Ülkesel kayısı gen kaynaklarında kurutmaya uygun tip ve çeşitlerin belirlenerek kurutma kriterleri, antioksidan kapasiteleri ve aroma profilleri açısından değerlendirilmesi.
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Kaplan M., Levent O. (Executive), Öztürk K.(Executive), Çelik B.(Executive), Eskigün S.(Executive), Alpaslan M.
-
2014 - 2015 Gıda Mühendisliği Bölümü Yeni Ürün Geliştirme Laboratuarı Altyapı Kurulumu
-
2012 - 2013 Malatya da Yetiştirilen Bazı Kiraz Prunus avium L Çeşitlerinin Fenol Bileşikleri Organik Asit Şeker ve Aroma Maddeleri Yönünden Karakterizasyonu
-
2011 - 2012 Gün Kurusu Malatya Kayısılarının Naturel Bileşikler ile Raf Ömrünün Uzatılması
-
2008 - 2012 Tarımsal atıklardan ksilitol üretimi