Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 10

1. Farklı Olgunluklardaki İki Kayısı (Prunus Armenaica L.) ÇeşidininAntioksidan Özelliklerindeki Değişimin Belirlenmesi

ICAFOB 2019 3.International Conferance on Agriculture, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

3. Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

4. The Synthesis, Characterization and Investigation of Antimicrobial Inhibition Kinetics of Acrylamide Based Hydrogel-Sılver Nanocomposite System

3rd International Chemical Engineering and Chemical Technologies Conference, İstanbul, Türkiye, 30 Kasım - 02 Aralık 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)

5. The Synthesis, Characterization and Investigation of Antimicrobial Inhibition Kinetics of Acrylamide Based Hydrogel-Sılver Nanocomposite System

3rd International Chemical Engineering and Chemical Technologies Conference, İstanbul, Türkiye, 30 Kasım - 02 Aralık 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)

6. Hidrojel-Gümüş Kompozit Sistemlerin Hazırlanması ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi

11. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2014, ss.14-15, (Tam Metin Bildiri)

7. Hidrojel-Gümüş Kompozit Sistemlerin Hazırlanması ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi

11. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2014, ss.14-15, (Tam Metin Bildiri)

8. Aroma compounds of gilaburu (Viburnum opulus L.) during repining through traditional fermentation

International Food Congress (Novel Approaches in Food Industry 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.116, (Özet Bildiri)

9. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822, (Özet Bildiri)

10. Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

17

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

66

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

62

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları