Desteklenen Projeler
-
2022 - 2022 Peynir altı suyu takviyeli kayısılı içecek üretim olanağının araştırılması
-
2022 - 2022 Peynir altı suyu takviyeli kayısı sosu üretim olanağının araştırılması
-
2018 - 2020 Bazı Mayaların Beyaz Peynirde Uçucu Aroma Bileşikleri ve Proteoliz Düzeyine Katkısı ile Biyoaktif Peptit Üretme Performanslarının Belirlenmesi
-
2012 - 2013 Küflü Civil Peynirlerde Aroma Gelişimi ve Biyojen Amin Varlığının Belirlenmesi
-
2011 - 2013 Biyodönüşüm Yoluyla Fuzel Yağından Doğal İzoamil Asetat Üretiminde “Yerinde Ürün Kazanımı” Tekniğinin Kullanım Olanaklarının Araştırılması
TÜBİTAK Projesi