Desteklenen Projeler
-
2021 - 2023 Ispanaktan lutein ve beta-karotenin bulutlanma noktası tekniği ile ekstraksiyonu
-
2019 - 2023 Zencefil Biyoaktif Bilesenlerinin Enkapsulasyonu ve Biyoyararlılığının Belirlenmesi
-
2022 - 2022 Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIZ T. (Yürütücü), ÇELİK O. T., SAĞLAM M., TALU B., AKSOY DERYA Y., UÇAR T., et al.
-
2021 - 2022 Covid 19 Pandemi Sürecinin Beslenme Alışkanlığı Üzerine Etkisinin Araştırılması
-
2020 - 2022 Helal Gıda Analiz Yöntemleri ve Tüketici eğilimlerinin Araştırılması (Malatya örneği)
-
2019 - 2021 Omega-3 Yağ Asitleri ile Zenginleştirilmiş Kayısı Suyunun Fiziksel ve Oksidatif Stabilitesinin Belirlenmesi
-
2018 - 2020 Fosfolipidlerin krill yağ-su emülsiyonu oksidatif stabilitesi üzerine etkisinin araştırılması ve oksidatif stabilitesinin balık yağ-su emülsiyonu ile karşılaştırılması
-
2016 - 2018 GIDA ANALİZLERİ VE MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARLARININ GELİŞTİRİLMESİ
-
2017 - 2017 Emülsiyon sistemlerde oksidasyon etkisinin araştırılması