-
2024 - Devam Ediyor Farklı Pişirme ve İşleme Yöntemlerinin Bitkisel ve Hayvansal Kaynaklı Proteinlerin Sindirilebilirliğine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
BOZKIR Ç. (Yürütücü), ULUATA S., TOĞUÇ H., ÇAVDAR M., HÖKELEK B.
-
2025 - 2027 Prediyabetik Bireylerde Sağlıklı Yaşam Tarzı Davranışlarının Kazandırılmasına Yönelik Yapay Zeka Tabanlı Mobil Teknolojiye Dayalı Yönlendirme Programının (Ai-Predipath) Geliştirilmesi Ve Etkinliğinin İncelenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Çavdar M., Kızılay F., Kayhan Tetik B., Arı A., Demirel C., Kılıç Barmanpek N., et al.
-
2021 - 2023 Hiperkolesterolemik Farelere Probiyotik ve D-tagatozun Sinbiyotik Olarak Verilmesinin Metabolik Parametreler ve Bağırsak Mikrobiyotası Üzerine Etkileri
-
2019 - 2021 Sağlıklı Bireylerdeki Adductor Pollicis Kas Tabakası Kalınlığının Bazı Antropometrik Ölçümler İle Karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi