Eğitim Bilgileri
2012 - Devam Ediyor
2012 - Devam EdiyorDoktora
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2009 - 2012
2009 - 2012Yüksek Lisans
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2005 - 2009
2005 - 2009Lisans
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2012
2012Yüksek Lisans
Isıl işlem gören bazı et ürünlerinin lipit fraksiyonlarında meydana gelen bazı değişimlerin belirlenmesi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Akademik Ünvanlar / Görevler
2014 - Devam Ediyor
2014 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
2016 - 2016
2016 - 2016Araştırma Görevlisi
University of Massachusetts Amherst, Food Science, Food Science
2011 - 2014
2011 - 2014Araştırma Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Makaleler
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
2021
20211. Changes in Compositional Properties during Fruit Development and On-Tree Ripening of Two Common Apricot (Prunus armeniaca L.) Cultivars
KARABULUT İ., Ozdemir I. S., Koc T., Sislioglu K., GÖKBULUT İ., Saritepe Y.
CHEMISTRY & BIODIVERSITY
, cilt.18, sa.8, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
20182. Chemical composition of apricots affected by fruit size and drying methods
KARABULUT İ., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., GÖKBULUT İ., OZDEMIR I. S., SEYHAN F., et al.
DRYING TECHNOLOGY
, cilt.36, sa.16, ss.1937-1948, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
20183. Effect of fruit maturity level on quality, sensory properties and volatile composition of two common apricot (Prunus armeniaca L.) varieties
KARABULUT İ., GÖKBULUT İ., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., OZDEMIR I. S., BAHAR B., et al.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.55, sa.7, ss.2671-2678, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
20184. Effect of fruit canopy positions on the properties of apricot (Prunus armeniaca L.) varieties
KARABULUT İ., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., GÖKBULUT İ., SEYHAN F., OZDEMIR I. S., et al.
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
, cilt.42, sa.1, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2017
20175. Synthesis and characterization of acrylamide-based copolymeric hydrogel-silver composites: Antimicrobial activities and inhibition kinetics against E-coli
BOZTEPE C., TOSUN E., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K.
INTERNATIONAL JOURNAL OF POLYMERIC MATERIALS AND POLYMERIC BIOMATERIALS
, cilt.66, sa.18, ss.934-942, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
20156. Antioxidant and antimicrobial properties of thyme essential oil encapsulated in zein particles
BİLENLER T., GÖKBULUT İ., ŞİŞLİOĞLU K., KARABULUT İ.
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL
, cilt.30, sa.5, ss.392-398, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
20157. Changes in Volatile Compounds and Some Physicochemical Properties of European Cranberrybush (Viburnum opulus L.) During Ripening Through Traditional Fermentation
YILMAZTEKİN M., ŞİŞLİOĞLU K.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.80, sa.4, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
20191. Farklı Olgunluklardaki İki Kayısı (Prunus Armenaica L.) ÇeşidininAntioksidan Özelliklerindeki Değişimin Belirlenmesi
KARABULUT İ., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., GÖKBULUT İ.
ICAFOB 2019 3.International Conferance on Agriculture, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
20192. Beta-Carotene Enriched Organogel Lipid Carrier System:Impact of Storage and pH on Chemical and Physical Stability
ŞİŞLİOĞLU K., MCCLEMENTS D. J., KARABULUT İ.
YABİTED 4. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2019, (Özet Bildiri)
2017
20173. Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri
BİLENLER T., KARABULUT İ., ŞİŞLİOĞLU K., GÖKBULUT İ.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2015
20154. The Synthesis, Characterization and Investigation of Antimicrobial Inhibition Kinetics of Acrylamide Based Hydrogel-Sılver Nanocomposite System
BOZTEPE C., TOSUN E., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K.
3rd International Chemical Engineering and Chemical Technologies Conference, İstanbul, Türkiye, 30 Kasım - 02 Aralık 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)
2015
20155. The Synthesis, Characterization and Investigation of Antimicrobial Inhibition Kinetics of Acrylamide Based Hydrogel-Sılver Nanocomposite System
BOZTEPE C., TOSUN E., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K.
3rd International Chemical Engineering and Chemical Technologies Conference, İstanbul, Türkiye, 30 Kasım - 02 Aralık 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)
2014
20146. Hidrojel-Gümüş Kompozit Sistemlerin Hazırlanması ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi
Brahima S., BOZTEPE C., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., TOSUN E.
11. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2014, ss.14-15, (Tam Metin Bildiri)
2014
20147. Hidrojel-Gümüş Kompozit Sistemlerin Hazırlanması ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi
Brahima S., BOZTEPE C., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., TOSUN E.
11. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2014, ss.14-15, (Tam Metin Bildiri)
2014
20148. Aroma compounds of gilaburu (Viburnum opulus L.) during repining through traditional fermentation
ŞİŞLİOĞLU K., YILMAZTEKİN M.
International Food Congress (Novel Approaches in Food Industry 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.116, (Özet Bildiri)
2014
20149. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi
BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., LEVENT O.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822, (Özet Bildiri)
2013
201310. Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product
ŞİŞLİOĞLU K., BİLENLER T., LEVENT O.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444, (Özet Bildiri)