Arş. Gör. KÜBRA ŞİŞLİOĞLU


Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Metrikler

Yayın

17

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

66

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

62

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2012 - Devam Ediyor

2012 - Devam Ediyor

Doktora

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2009 - 2012

2009 - 2012

Yüksek Lisans

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2005 - 2009

2005 - 2009

Lisans

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2012

2012

Yüksek Lisans

Isıl işlem gören bazı et ürünlerinin lipit fraksiyonlarında meydana gelen bazı değişimlerin belirlenmesi

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Akademik Ünvanlar / Görevler

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2016 - 2016

2016 - 2016

Araştırma Görevlisi

University of Massachusetts Amherst, Food Science, Food Science

2011 - 2014

2011 - 2014

Araştırma Görevlisi

İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Makaleler

Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. Farklı Olgunluklardaki İki Kayısı (Prunus Armenaica L.) ÇeşidininAntioksidan Özelliklerindeki Değişimin Belirlenmesi

KARABULUT İ., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., GÖKBULUT İ.

ICAFOB 2019 3.International Conferance on Agriculture, Veterinary and Pharmacy Sciences, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

3. Enkapsüle Nane Esansiyel Yağının Karakterizasyonu ve Biyoaktif Özellikleri

BİLENLER T., KARABULUT İ., ŞİŞLİOĞLU K., GÖKBULUT İ.

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2015

2015

4. The Synthesis, Characterization and Investigation of Antimicrobial Inhibition Kinetics of Acrylamide Based Hydrogel-Sılver Nanocomposite System

BOZTEPE C., TOSUN E., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K.

3rd International Chemical Engineering and Chemical Technologies Conference, İstanbul, Türkiye, 30 Kasım - 02 Aralık 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

5. The Synthesis, Characterization and Investigation of Antimicrobial Inhibition Kinetics of Acrylamide Based Hydrogel-Sılver Nanocomposite System

BOZTEPE C., TOSUN E., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K.

3rd International Chemical Engineering and Chemical Technologies Conference, İstanbul, Türkiye, 30 Kasım - 02 Aralık 2015, ss.169, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

6. Hidrojel-Gümüş Kompozit Sistemlerin Hazırlanması ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi

Brahima S., BOZTEPE C., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., TOSUN E.

11. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2014, ss.14-15, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

7. Hidrojel-Gümüş Kompozit Sistemlerin Hazırlanması ve Antimikrobiyal Özelliklerinin İncelenmesi

Brahima S., BOZTEPE C., BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., TOSUN E.

11. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2014, ss.14-15, (Tam Metin Bildiri)

2014

2014

8. Aroma compounds of gilaburu (Viburnum opulus L.) during repining through traditional fermentation

ŞİŞLİOĞLU K., YILMAZTEKİN M.

International Food Congress (Novel Approaches in Food Industry 2014), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.116, (Özet Bildiri)

2014

2014

9. Esansiyel Yağ ve Standart Antimikrobiyelin Etkileşim Şeklinin Belirlenmesi

BİLENLER T., ŞİŞLİOĞLU K., LEVENT O.

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.819-822, (Özet Bildiri)

2013

2013

10. Determination of Antimicrobial Activity of Viburnum Opulus Gilaboru Fruit Juice Comparing with Fermented and Pasteurized Product

ŞİŞLİOĞLU K., BİLENLER T., LEVENT O.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid Lake, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.444, (Özet Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 49

h-indeksi (WOS): 4