Metrikler
Eğitim Bilgileri
2018 - 2024
2018 - 2024Doktora
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2012 - 2014
2012 - 2014Yüksek Lisans
Mersin Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği , Türkiye
Yaptığı Tezler
2024
2024Doktora
Yiyecek İlgilenimi, Kültürel Mesafe, Estetik Haz ve Davranışsal Niyetler Arasındaki İlişki: Tabak Tasarımının Düzenleyici Rolüne Yönelik Bir Araştırma
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
2015
2015Yüksek Lisans
Likya Yolunu Yürüyen Turistlerin Seyahat Motivasyonlarını ve Memnuniyet Düzeylerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Araştırma Alanları
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Akademik Ünvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
İnönü Üniversitesi, Güzel Sanatlar Ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2017 - 2023
2017 - 2023Araştırma Görevlisi
Antalya Akev Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Makaleler
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (2)
2022
20221. Happiness, job stress, job dedication and perceived organizational support: a mediating model
Akgunduz Y., Bardakoglu O., Pazarbaşı G.
JOURNAL OF HOSPITALITY AND TOURISM INSIGHTS
, cilt.6, sa.2, ss.654-673, 2022 (ESCI)
2021
20212. AN EXAMINATION ON THE OPINIONS OF GASTRONOMY AND CULINARY ARTS DEPARTMENT STUDENTS TOWARDS THREE-DIMENSIONAL FOOD PRINTERS
Pazarbaşı G., Güzeller C.
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
, cilt.5, sa.3, ss.709-720, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
20213. A Bibliometric Review on Urban Tourism
Kızılcalıoğlu G., Güzeller C. O.
JOURNAL OF TOURISM INTELLIGENCE AND SMARTNESS
, cilt.4, sa.1, ss.58-75, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
20204. Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study)
Güzeller C. O., Kızılcalıoğlu G.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.2869-2882, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
20205. COVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNDE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN VE AKADEMİSYENLERİN UZAKTAN EĞİTİME YÖNELİK GÖRÜŞLERİNİN BELİRLENMESİ
Şen Ö., Kızılcalıoğlu G.
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
, cilt.4, sa.3, ss.239-252, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
20206. MENÜ ANALİZİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR İNCELEME A Conceptual Study on Menu Analysis
Kızılcalıoğlu G.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.4, sa.2, ss.159-172, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
20207. Festival Algısı ve Memnuniyet Üzerine Bir Araştırma: Adana ve Antalya Film Festivali Örneği
Alan A., Kızılcalıoğlu G.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.4, ss.3855-3872, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
20208. Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği
Kızılcalıoğlu G., Aybar D. H., Şen Ö.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.1, sa.4, ss.57-69, 2020 (Hakemli Dergi)
2018
20189. The Effects of Job Satisfaction and Meaning of Work on Employee Creativity: An Investigation of EXPO 2016 Exhibition Employees
Akgündüz Y., Kızılcalıoğlu G., Şanlı S. C.
TOURISM
, cilt.66, sa.2, ss.130-147, 2018 (Scopus)
2016
201610. Likya Yolu’nu yürüyen turistlerin seyahat motivasyonları ve memnuniyet düzeyleri
Akgündüz Y., Kızılcalıoğlu G.
Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.23, sa.3, ss.817-836, 2016 (Hakemli Dergi)
2014
201411. FUTBOL TURİZMİNE HİZMET EDEN OTEL ÇALIŞANLARININ PSİKOLOJİKGÜÇLENDİRME ALGILARININ ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞLARINAETKİSİ
AKGÜNDÜZ Y., KALE A., KIZILCALIOĞLU G.
Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , cilt.11, sa.28, ss.1-15, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
20191. Turizm Endüstrisinde İşten Ayrılma Niyetinin Öncüllerini Belirlemeye Yönelik Kuramsal Bir İnceleme
AKGÜNDÜZ Y., YEŞİLYURT H., KIZILCALIOĞLU G.
4th International Social Research and BehavioralSciences Symposium, Antalya, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2019, ss.834, (Tam Metin Bildiri)
2019
20192. Alaçatı Ot Festivali’ne Katılan Turistlerin Festivale Yönelik Algıladıkları Yiyecekİmajı, Memnuniyet Düzeyleri ve Geleceğe Yönelik Davranışsal NiyetleriÜzerine Birİnceleme
KIZILCALIOĞLU G., AYBAR D. H., ŞEN Ö.
Doğu Akdeniz Sempozyumu, 19 - 20 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
2017
20173. Çalışanların İşe Gömülmüşlüklerinin Öncül Ve Sonuçlarını Belirlemeye Yönelik Kuramsal Bir İnceleme
AKGÜNDÜZ Y., ŞANLI S. C., KIZILCALIOĞLU G.
2. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.891-900, (Tam Metin Bildiri)
2017
20174. Otel İşletmelerinde Algılanan Yönetici Desteğinin Çalışanların İş stresi ve Mutluluk Düzeylerine Etkisi
BARDAKOĞLU Ö., AKGÜNDÜZ Y., KIZILCALIOĞLU G., YEŞİLYURT H.
8. Uluslararası Girişimcilik Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 14 - 16 Temmuz 2017, ss.103-115, (Tam Metin Bildiri)
2017
20175. Otel Çalışanlarının Duygusal Zekâlarının Mutluluklarına ve İşeAdanmalarına Etkisi
KIZILCALIOĞLU G., AKGÜNDÜZ Y., BARDAKOĞLU Ö.
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.82-93, (Tam Metin Bildiri)
2013
20136. Film Turizminin Etkilerine Yönelik Bir İnceleme
KIZILCALIOĞLU G., AKGÜNDÜZ Y.
II. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi, 31 - 03 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2023
20231. Antalya’nın Sokak Lezzetlerinden Börekçi Tevfik
Sucu Şen Ö., Pazarbaşı G.
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Adem Arman,Cihan Çetinkaya,Alper Kurnaz, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.335-345, 2023
2022
20222. İnsan Kaynakları
Pazarbaşı G.
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, Murat Doğan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.249-269, 2022
2022
2022