İnönü Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Determination of the Rheological Propert...
Determination of the Rheological Properties of Red and White Bread Wheat Flours with Different Methods
Atıf İçin Kopyala
DÖLEK EKİNCİ P.
,
GÖKBULUT İ.
Preprints, 2020 (Hakemsiz Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2020
Doi Numarası:
10.20944/preprints202001.0172.v1
Dergi Adı:
Preprints
Derginin Tarandığı İndeksler:
Other Indexes
İnönü Üniversitesi Adresli:
Evet