Arş. Gör. BÜŞRA KAYA
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İnönü Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
1
Tümü (1)
Scopus (1)
1.
Effect of fermentation conditions on the chemical composition, peptides, texture and volatile compounds of Turkish bag sausage (Torba sucuk)
Tekin A.
,
KANMAZ H.
,
KAYA B.
,
Sulejmani E.
,
HAYALOĞLU A. A.
Food Chemistry Advances
, cilt.6, 2025 (Scopus)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
1
Yayın (Scopus)
1
Atıf (Scopus)
3
H-İndeks (Scopus)
1