Dr. Öğr. Üyesi TUNCAY KAN
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İnönü Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Some Biochemical Characteristics of Fruit Samples of Sambucus nigra Genotypes from Northeastern Turkey
Kan T.
NOTULAE BOTANICAE HORTI AGROBOTANICI CLUJ-NAPOCA
, cilt.47, sa.3, ss.553-557, 2019 (SCI-Expanded)
'Eylul': A New Late Ripening Apricot Cultivar for Fresh Market
Asma B. M.
,
Murathan Z. T.
,
Kan T.
,
Karaat F. E.
,
BİRHANLI O.
,
Erdogan A.
HORTSCIENCE
, cilt.53, sa.6, ss.902-903, 2018 (SCI-Expanded)
Diversity on color and phenolic compounds in apricot fruits
Gundogdu M.
,
ERCİŞLİ S.
,
Berk S.
,
Kan T.
,
Canan I.
,
Gecer M. K.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.11, sa.4, ss.2087-2093, 2017 (SCI-Expanded)
Phenolic compounds, bioactive content and antioxidant capacity of the fruits of mulberry (Morus spp.) germplasm in Turkey
Gundogdu M.
,
Canan I.
,
Gecer M. K.
,
Kan T.
,
ERCİŞLİ S.
FOLIA HORTICULTURAE
, cilt.29, sa.2, ss.251-262, 2017 (SCI-Expanded)
Bioactive and antioxidant characteristics of blackberry cultivars from East Anatolia
GÜNDOĞDU M.
,
Kan T.
,
CANAN İ.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.40, sa.3, ss.344-351, 2016 (SCI-Expanded)
Phenolic compounds and vitamins in wild and cultivated apricot (Prunus armeniaca L.) fruits grown in irrigated and dry farming conditions
Kan T.
,
Gundogdu M.
,
ERCİŞLİ S.
,
Muradoglu F.
,
Çelik F.
,
GEÇER M. K.
, et al.
BIOLOGICAL RESEARCH
, cilt.47, 2014 (SCI-Expanded)
Organic acids, sugars, vitamin C content and some pomological characteristics of eleven hawthorn species (Crataegus spp.) from Turkey
Gundogdu M.
,
ÖZRENK K.
,
ERCİŞLİ S.
,
Kan T.
,
Kodad O.
,
Hegedus A.
BIOLOGICAL RESEARCH
, cilt.47, 2014 (SCI-Expanded)
Vitamins, Flavonoids, and Phenolic Acid Levels in Early- and Late-ripening Apricot (Prunus armeniaca L.) Cultivars from Turkey
Gundogdu M.
,
Kan T.
,
Gecer M. K.
HORTSCIENCE
, cilt.48, sa.6, ss.696-700, 2013 (SCI-Expanded)
EFFECT OF SULFURIZATION AND PROCESS CONDITIONS ON POLYPHENOL CONTENT OF ANATOLIAN APRICOTS (PRUNUS ARMENIACA)
Kan T.
,
BOSTAN S. Z.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.37, sa.2, ss.163-170, 2013 (SCI-Expanded)
Fire blight (Erwinia amylovora) resistant/susceptibility of native apple germplasm from eastern Turkey
Ozrenk K.
,
Balta F.
,
Guleryuz M.
,
Kan T.
CROP PROTECTION
, cilt.30, sa.5, ss.526-530, 2011 (SCI-Expanded)
Characterization of promising apricot (Prunus armeniaca L.) genetic resources in Malatya, Turkey
Asma B. M.
,
Kan T.
,
Birhanli O.
GENETIC RESOURCES AND CROP EVOLUTION
, cilt.54, sa.1, ss.205-212, 2007 (SCI-Expanded)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (WoS)
87
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
93
H-İndeks (Scopus)
6
Proje
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları