Eğitim Bilgileri
-
2008 - 2012 Doktora
Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri, Türkiye
-
2004 - 2007 Yüksek Lisans
Gaziosman Paşa Üniversitesi, Fen Bilimleri, Türkiye
-
1999 - 2003 Lisans
Gaziosman Paşa Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2012 Doktora
Beyaz peynir üretiminde kullanılanbazı laktik asit bakterilerinin proteoliz, ACE-inhibisyon aktivitesi ve aroma oluşumuna etkilerinin belirlenmesi
Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
-
2007 Yüksek Lisans
Yöresel bir Gıdadan izole edilen bakteriyosin üreten bakterinin teşhisi ve bakteriyosinin karakterizasyonu
Gaziosman Paşa Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği