Synbiotic Administration of d‐Tagatose and Lacticaseibacillus casei ATCC 393 Improves Hyperlipidemia in BALB/c Mice by Modulating Gut Microbiota and Metabolic Parameters


Çavdar M., Nogay N. H., Dincer E., Karabulut D., Onal M. G., Bolat S.

FOOD SCIENCE & NUTRITION, cilt.13, sa.13, ss.1-16, 2025 (SCI-Expanded, Scopus) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 13 Sayı: 13
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1002/fsn3.70597
  • Dergi Adı: FOOD SCIENCE & NUTRITION
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, Agricultural & Environmental Science Database, Food Science & Technology Abstracts, Greenfile, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-16
  • İnönü Üniversitesi Adresli: Evet