Akademik Ünvanlar
2
-
2017 - 2020 Öğretim Görevlisi
İnönü Üniversitesi, Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2015 - 2017 Öğretim Görevlisi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Akademi Dışı Deneyim
2
-
2010 - 2012 Üretim Müdürü
Mirefe Süt Ürünleri Aş., Üretim Müdürü
-
2009 - 2010 Gıda Mühendisi
Dakase Unlu Mamüller, Gıda Mühendisi
Verdiği Dersler
43
-
Lisans
GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans
Temel Bilgi Teknolojileri
GENEL MİKROBİYOLOJİ
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetim Sistemi
GENEL MİKROBİYOLOJİ
HİJYEN VE SANİTASYON
SÜT TEKNOLOJİSİ-I
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI
SÜT TEKNOLOJİSİ-2
GIDA KİMYASI
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
MESLEK ETİĞİ
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
HİJYEN VE SANİTASYON
GENEL MİKROBİYOLOJİ
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ
GIDA KİMYASI
SÜT TEKNOLOJİSİ-2
SÜT TEKNOLOJİSİ-I
Hijyen ve Sanitasyon
Meslek Etiği
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi-I
Fermentasyon Teknolojisi
Genel Mikrobiyoloji
Süt Teknolojisi-2
Temel İngilizce
Gıda Kalite Kontrol
Temel bilgi teknolojileri kullanımı
Süt İşleme Teknikleri
Gıda Kalite Kontrol
Fermentasyon Teknikleri
Süt İşleme Teknikleri
Gıda Kalite Kontrol
Sunum Teknikleri
Özel Gıdalar Teknolojisi
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
Temel bilgi teknolojileri kullanımı
İngilizce
Gıda İşletmeciliği
Temel Bilgisayar Bilimleri