İnönü Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Küflü Peynirde Aroma Gelişimi ve Biyojen...
Küflü Peynirde Aroma Gelişimi ve Biyojen Amin Varlığının Belirlenmesi
Yılmaztekin M.
(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2012 - 2013
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Eylül 2012
Bitiş Tarihi:
Eylül 2013