Öğr. Gör. EKREM ÖZTÜRK


Rektörlük, Rektörlük

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı


WoS Araştırma Alanları: Biyoloji


Avesis Araştırma Alanları: Su Ürünleri Yetiştiriciliği

Eğitim Bilgileri

2001 - 2004

2001 - 2004

Yüksek Lisans

Mustafa Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Yetiştiriciliği (Yl) (Tezli), Türkiye

1992 - 1997

1992 - 1997

Lisans

Süleyman Demirel Üniversitesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Araştırma Alanları

Su Ürünleri Yetiştiriciliği

Akademik Ünvanlar / Görevler

1998 - Devam Ediyor

1998 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

İnönü Üniversitesi, Sürgü Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü

2010 - 2014

2010 - 2014

Öğretim Görevlisi

İnönü Üniversitesi, Sürgü Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü

Yönetimsel Görevler

2008 - 2012

2008 - 2012

MYO Müdür Yardımcısı

İnönü Üniversitesi, Sürgü Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü

2000 - 2003

2000 - 2003

MYO Müdür Yardımcısı

İnönü Üniversitesi, Sürgü Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü

1999 - 2000

1999 - 2000

MYO Müdür Yardımcısı

İnönü Üniversitesi, Sürgü Meslek Yüksekokulu, Su Ürünleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

1998 - Devam Ediyor

1998 - Devam Ediyor

Öğr.Gör. Müdür yardımcısı

İnönü. Üni.sürgü.MYO., Öğr.Gör. Müdür yardımcısı

1998 - Devam Ediyor

1998 - Devam Ediyor

Öğr.Gör. Müdür yardımcısı

İnönü. Üni.sürgü.MYO., Öğr.Gör. Müdür yardımcısı

2011 - 2012

2011 - 2012

Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi Kursu

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI , Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi Kursu

2011 - 2012

2011 - 2012

UMEM EĞİTİMİ

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI, UMEM EĞİTİMİ

2010 - 2011

2010 - 2011

İşkur UMEM

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI, İşkur UMEM

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

BALIK BESLEME VE UYGULAMALARI

İşgüvenliği

Meslek etiği

su ürünleri hastalıkları

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

İşletme yönetimi

BALIK BİYOLOJİSİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

BALIK BİYOLOJİSİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

Genel Ekoloji

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

Plankton Bilgisi ve kültürü

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

su ortamları biyolojisi

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

Navigasyon

DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

Su omurgasızları

Navigasyon

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

BALIK BİYOLOJİSİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

Navigasyon

BALIK BESLEME VE UYGULAMALARI

Navigasyon

DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

BALIK BİYOLOJİSİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

Navigasyon

BALIK BİYOLOJİSİ

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

Navigasyon

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

BALIK BESLEME VE UYGULAMALARI

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

BALIK BESLEME VE UYGULAMALARI

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

Navigasyon

Navigasyon

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

Navigasyon

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

AĞ YAPIM TEKNİKLERİ

AV ARAÇLARI VE AVLANMA YÖNTEMLERİ

AKVARYUM BALIKLARI ÜRETİMİ

Makaleler

Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 64

h-indeksi (WOS): 3