S. TAY, "Buğday Çimi Marmelatı:Uhut," 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.868-872, 2014
TAY, S. 2014. Buğday Çimi Marmelatı:Uhut. 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 868-872.
TAY, S., (2014). Buğday Çimi Marmelatı:Uhut . 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.868-872). Adana, Turkey
TAY, SEVİNÇ. "Buğday Çimi Marmelatı:Uhut," 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
TAY, SEVİNÇ. "Buğday Çimi Marmelatı:Uhut." 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.868-872, 2014
TAY, S. (2014) . "Buğday Çimi Marmelatı:Uhut." 4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.868-872.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVİNÇ TAY}, title={Buğday Çimi Marmelatı:Uhut}, congress name={4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={868-872} }