H. Karakaya Et Al. , "Taze ve Olgunlaştırılmış Taşköprü Sarımsağından (Allium sativum L.) Farklı Çözücüler Kullanılarak Elde Edilen Ekstraktların Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması," Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, pp.762-770, 2020
Karakaya, H. Et Al. 2020. Taze ve Olgunlaştırılmış Taşköprü Sarımsağından (Allium sativum L.) Farklı Çözücüler Kullanılarak Elde Edilen Ekstraktların Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması. Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3 , 762-770.
Karakaya, H., Öztürk, F. S., & Yılmaztekin, M., (2020). Taze ve Olgunlaştırılmış Taşköprü Sarımsağından (Allium sativum L.) Farklı Çözücüler Kullanılarak Elde Edilen Ekstraktların Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması. Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, 762-770.
Karakaya, HÜSEYİN, FATMA SEZER ÖZTÜRK, And MURAT YILMAZTEKİN. "Taze ve Olgunlaştırılmış Taşköprü Sarımsağından (Allium sativum L.) Farklı Çözücüler Kullanılarak Elde Edilen Ekstraktların Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması," Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, 762-770, 2020
Karakaya, HÜSEYİN Et Al. "Taze ve Olgunlaştırılmış Taşköprü Sarımsağından (Allium sativum L.) Farklı Çözücüler Kullanılarak Elde Edilen Ekstraktların Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması." Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, pp.762-770, 2020
Karakaya, H. Öztürk, F. S. And Yılmaztekin, M. (2020) . "Taze ve Olgunlaştırılmış Taşköprü Sarımsağından (Allium sativum L.) Farklı Çözücüler Kullanılarak Elde Edilen Ekstraktların Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması." Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, pp.762-770.
@article{article, author={HÜSEYİN KARAKAYA Et Al. }, title={Taze ve Olgunlaştırılmış Taşköprü Sarımsağından (Allium sativum L.) Farklı Çözücüler Kullanılarak Elde Edilen Ekstraktların Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması}, journal={Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={762-770} }