D. GÜRBÜZ Et Al. , "Kinetic İnvestigation of The Effect of Sulfur on Extending The Shelf Life of Sulfurized Apricots," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.4, pp.2751-2768, 2023
GÜRBÜZ, D. Et Al. 2023. Kinetic İnvestigation of The Effect of Sulfur on Extending The Shelf Life of Sulfurized Apricots. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.4 , 2751-2768.
GÜRBÜZ, D., Önal, Y., & UTKU, T., (2023). Kinetic İnvestigation of The Effect of Sulfur on Extending The Shelf Life of Sulfurized Apricots. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.4, 2751-2768.
GÜRBÜZ, DUYGU, YUNUS ÖNAL, And TUĞBA UTKU. "Kinetic İnvestigation of The Effect of Sulfur on Extending The Shelf Life of Sulfurized Apricots," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.4, 2751-2768, 2023
GÜRBÜZ, DUYGU Et Al. "Kinetic İnvestigation of The Effect of Sulfur on Extending The Shelf Life of Sulfurized Apricots." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.4, pp.2751-2768, 2023
GÜRBÜZ, D. Önal, Y. And UTKU, T. (2023) . "Kinetic İnvestigation of The Effect of Sulfur on Extending The Shelf Life of Sulfurized Apricots." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.13, no.4, pp.2751-2768.
@article{article, author={DUYGU GÜRBÜZ Et Al. }, title={Kinetic İnvestigation of The Effect of Sulfur on Extending The Shelf Life of Sulfurized Apricots}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={2751-2768} }